Slider

Viikkokatsaus 48/17

2017-12-03

Uusi arki on lähtenyt rullaamaan ihan toden teolla. Rutiineista on tullut jo tutumpia, eikä meillä ole enää niin kova kiire joka paikkaan. Rintatulehdus hidasti ikävä kyllä hieman tahtia, mutta onneksi en joutunut sänkyyn moneksi päiväksi

Olen nyt tässä äitiyslomalla kuluttanut podcasteja aivan urakalla. Hannan ja Joonaksen Kermaperse ja komposti on suosikkini tällä hetkellä, mutta Wecastilta löytyy myös muita hyviä podcasteja. Kuten esimerkiksi Afterwork, joka on varsinaista hyväntuulista girltalkia mielenkiintoisista aiheista.

viikkokatsaus, big mamas home, arki, Haru sushi, podcast, wecast, afterwork, rintatulehdus,


Paras blogipostaus: Tähän on pakko nostaa homevialauran joulusisustuspostaus, joka tulee olemaan minulle varsinainen ohjekirja tänä ja tulevina vuosina siitä, miten joulun saa sisustettua kotiin hillityn tyylikkäästi. Laura on minulle esikuva tässäkin asiassa.

Paras podcast: Afterworkin Puolukkapäivät on virkistävää keskustelua siitä itsestään, joka on lähes kaikille naisille sitä arkipäivää. Podcastissa käsitellään myös sitä, että miksi tästä aiheesta puhuminen on eräänlainen tabu.

viikkokatsaus, big mamas home, arki, Haru sushi, podcast, wecast, afterwork, rintatulehdus, Espresso house, vauva, äiti

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Meidän perhe saa pääsääntöisesti nukkua todella hyvin. Me vanhemmat olemmekin ihmetelleet, että onko tosiaan mahdollista saada kaksi hyvin nukkuvaa vauvaa peräkkäin. Meidät, kun peloteltiin pystyyn myös BB:n raskausaikana koliikilla ja kaikella muulla mahdollisella, jonka vuoksi yöunet jäisivät olemattomiksi. Ja täytyy sanoa, että en ymmärrä ollenkaan tätä pelottelukulttuuria. Ei se vauva-aika ole todellakaan niin kamalaa, kuin meille uskotellaan. Itse olen opetellut visusti varomaan sanojani tulevien vanhempien lähellä.

Mutta piti sanomani, että tällä viikolla on ollut pari poikkeuksellisesti huonosti nukuttua yötä, jotka ovat verottaneet jaksamistani sen rintatulehduksen ohella. Onneksi mieheni oli ihana ja kuunneltuaan hetken aikaa valitustani, soi minulle sunnuntaina pitkät yöunet.

Viikon vauvajuttu: Tämä on vinkki tuleville vanhemmille. Suokaa kumppaneillenne niitä hetkiä nukkua, olivat ne sitten päiväunia, iltoja tai aamuja. Kaikki voivat paremmin, kun pidätte huolta, että kumpikin saa sitä unta. Vaikka se ei olisi aina samaan aikaan.

viikkokatsaus, big mamas home, arki, Haru sushi, podcast, wecast, afterwork, rintatulehdus, talvi, lunta, joulukuu

Tältä meidänkin ikkunasta näytti vielä lauantaina.

Tiistaina minulle iski tosiaan rintatulehdus ja kuten kerroin aikaisemmin, olin koko päivän enemmän tai vähemmän poissa pelistä. Kuitenkin saatuani antibiootit, oloni oli seuraavana päivänä aivan normaali ja saatoin lähetä Pinjan kanssa lounaalle.

Paras instagramtili: Ystäväni Pinjan, joka on muuten myös nainen By Pinja brändin takana, @pinjaandtheboys tili on ihana, raikas ja inspiroiva. Feedistä löytyy kauniita kuvia lapsiperhearjesta, kahvikupeista, kaupungista ja muusta inspiroivasta.

Parhaat uutiset: Prinssi Harryn ja Meghanin kihlajaiset. Mikä olisi parempaa, kuin häät? No, kuninkaalliset häät tietysti!

viikkokatsaus, big mamas home, arki, Haru sushi, podcast, wecast, afterwork, rintatulehdus, bebiboo, unipesä, vauva

Bebiboon unipesä saatu blogiyhteistyön kautta.

Viikonloppuna olen istunut nenä kiinni koneessa ja suunnitellut toden teolla E:n kaksivuotisia ja tällä kertaa nimenomaan menua. Näillä näkymin kakku tulisi olemaan suklaakakku oreo-vanilja täytteellä. Kiitos Kinuskikissa erinomaisista sivuista. Ne ovat pelastaneet minut niin monelta leivontakriisiltä. Nyt pitäisi enää vain miettiä, miten onnistun kakun koristelussa. Levosteni maku on yleensä enemmän, kuin kohdallaan, mutta ulkonäössä on aina aavistus toivomisen varaa. Lisäksi täytyy suunnitella aikataulu varsinaiselle toteutukselle.

Paras lounas: Hehkutetaan vielä vähän Haru sushin lounasbufeeta. Ihan parasta ja seura myös.

Paras sarja: Blogia pitkään seuranneet tietävät, että olen varsinainen fantasianörtti. Luen fantasiakirjoja, katson fantasiaelokuvia ja -sarjoja. Nyt olen kuluttanut loppuun HBO Nordicilta the Shannara chroniclesin toisen kauden. Sarja on tosiaan sitä itseään ja jos joku tykkää tämän aihepiirin jutuista, suosittelen sarjaa lämpimästi.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright