Slider

Panda birthday party

2017-12-12

Pikku E on täyttämässä pian kokonaiset kaksi vuotta. Se tarkoittaa tietysti eeppisten kaksivuotis syntymäpäiväjuhlien suunnittelua.

Todella vaikeaa ajatella, että hän on jo niin iso. Vastahan hänet tuotiin minun luokseni heräämöön Kätilöopiston sairaalassa ja nyt täällä viilettää tukka putkella pieni leikki-ikäinen. Joka näyttää perineen äitinsä puheenlahjat. Enkä tarkoita sitä, että hän olisi tässä iässä taitava puhuja, vaan sille kovaääniselle pulputukselle ei vain näy loppua.

lastenjuhlat, panda, ideointi, inspiraatio, tarjoilu, koristelu, teemajuhlat,

Kuva lainattu täältä.

Koska pandat ovat meillä kova juttu (Frozenin ohella), teemana ovat nämä mustavalkoiset nallukat. Olen etsinyt google sauhuten kaikenlaisia kivoja juhlakoristeita. Tarkoitus olisi valita sellaisia peruskoristeita, joita voisi kierrättää myös tammikuussa ristiäisissä ja tulevien vuosien juhlissa. Tiedossa on ainakin yksi vierailu Pop up kemuihin ja päivänsankarin juhlamekkokin pitäisi ostaa. Niin ja kahvipöydän kimppu täytyy käydä tilaamassa läheisestä kukkakaupasta.

lastenjuhlat, panda, ideointi, inspiraatio, tarjoilu, koristelu, teemajuhlat,

Kuva lainattu täältä.

Tarjoilut ovat tuottaneet hienoista päänvaivaa. Makeita herkkuja ei juuri tarvinnut miettiä, mutta suolaiset tuottivat päänvaivaa. Klassinen kinkkupiirakka on yksi vaihtoehto, mutta olisi mukavaa tehdä sille yksi tai kaksi suolaista kaveria. Täytyy myös miettiä mihin aikani ja rahkeeni riittävät vauvan kanssa. E on onneksi koko juhlia edeltävän viikon hoidossa, joten minulla on aikaa tehdä valmisteluja.

Tarjoiluja:

Kakku (Suklaa?)
Suklaamuffinsseja
Vaahtokarkkeja
Panda lakua
Domino keksejä
Kinkkupiirakka

Jotain muuta suolaista?

Palaan kertomaan sitten, miten meni. Näihin inspiroiviin tunnelmiin.
Onko teillä muuten hyviä, suolaisia tarjoiluehdotuksia?

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

 1. Oii pandat, mikä ihana teema! 😍

  Ja suolaisina ehdotuksina mieleen tulee juurikin erilaiset piirakat, pikkupizzat, nakkikääröt, lohirullat tortillasta, hmm. Mitähän muuta? Suolaiset on aina niin hyviä, mutta paljon vaikeampia keksiä kuin makeat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ideoista. Mä olen paljon parempi noiden makeiden kanssa, jonka vuoksi suolaiset tuottaa vähän ongelmia. 😊

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright