Slider

Joulu

2017-12-26

Aivan ihanaa tapaninpäivää. Miten teidän joulunne on sujunut tähän asti? Me olemme perheen kesken ottaneet kaiken ilon irti näistä päivistä. Olimme tänä vuonna ihan vain nelistään ja se on ollut just hyvä. On syöty, on herkuteltu, on nautittu, on leikitty ja on katsottu, sekä kuunneltu Frozenia.

Minä olen samalla koeajanut uutta kameraani ja tallentanut samalla ihania, jouluisia hetkiä meidän perheestä.

joulu, välipäivät, perheen kanssa, vauva, joulukuusi, bebiboo, unipesä, babynest,

Meillä on jopa kuusi koristeltuna olohuoneessa. Vaikka vielä viikko sitten olin varma ettei meille tule kuusta tänä vuonna. Ajatus koristellusta kuusesta, taaperosta ja vauvasta kuulosti aavistuksen liian työläältä. Mieheni otti kuusen kuitenkin uudelleen puheeksi joulunalusviikolla. Tarkoitus oli hankkia ensin ihan oikea kuusi. Mutta koska rakkaani ei uskonut minua ja kehotuksiani hakea sitä ajoissa, haimme aattona kellarista vanhan tekokuusemme.

Ja muuten, jos joku on sitä mieltä ettei tekokuusi varise, niin tule käymään meillä. Olen saanut huhkia imurin varressa samalla tahdilla, kuin jos kuusi olisi ollut oikea. Totesinkin että tämä joulu taitaa olla kuusivanhuksen viimeinen.

joulu, joulukuusi, tekokuusi, kuusenkoristeet, perheen kanssa, vauva,

Kuusesta on luonnollista siirtyä puhumaan lahjoista. Taaperon lahjasaldo oli melko maltillinen. Pari isompaa pakettia ja muutama pienempi, mihin tämä äiti on todella tyytyväinen. Määrä oli kaksivuotiaan hallittavissa ja nyt oikeastaan kaikki uudet jutut ovat saaneet huomiota, eikä mikään ole unohtunut. Puhuimmekin mieheni kanssa, ettei kuusen alle tarvitse jatkossakaan kerryttää hillitöntä ryökkiötä lahjoja. Toki lapsena on ihanaa saada lahjoja. Mutta satsataan vaikka porukalla pariin isompaan ja kivempaan juttuun. Lisäksi kaikki aineeton, kuten lupaus viedä E Disney on ice showhun, on aivan yhtä tervetullutta ja ihanaa. Väitän, että pieni Frozen fani olisi aivan haltioissaan Annasta ja Elsasta jäällä. Tai ylipäätänsä minkälaisesta laatuajasta tahansa tärkeiden ihmisten kanssa.

Mooseskori, ensisänky, kehto, vauva

Me aikuiset olemme panostaneet myös nukkumiseen. On nukuttu vuorotellen pitkään ja otettu päiväunia. Ja ainakin allekirjoittaneella olo alkaa olla lähes uudesti syntynyt. Iltaisin ollaan yritetty sitten viettää vähän laatuaikaa. Siis sen verran, kun se on mahdollista vauvan kanssa. Onneksi elokuvan katsominen ja glögin juominen onnistuu myös imettäessä.

joulu, joulukuusi, tekokuusi, kuusenkoristeet, perheen kanssa, vauva,

Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä ihana ja tunnelmallinen joulu.
Kuinkas monta konvehtirasiaa tuli tuhottua?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright