Slider

Blogikriisi 2.0

2017-12-11

Reilu vuosi sitten marraskuussa kävin läpi ensimmäisen, ison kriisini tämän blogin kanssa. Se oli ensimmäinen käännekohta tässä bloggaamisessa ja uskon, että seuraava käännekohta on ihan nurkan takana.

blogi, bloggaaminen, oma domain, domain, portaali,

Kun lähdin Maitokahvimediasta, keskityin hetken aikaa täysillä vauvaan ja perheeseen, koska minulla ei ollut siihen mahdollisuutta yhteisön kanssa. Kun pääni oli täysin pyörällä vauvantuoksuista ja esikoinen oli palannut hoitoon, sekä mies töihin aloin miettiä hieman tulevaisuuden kuvia.

Nyt minulla on uusia tavoitteita ja päämääriä, jotka liittyvät nimenomaan blogiin ja bloggaamiseen. Olen monet niistä sanonut jo ääneen ystävilleni, koska uskon unelmien ääneen sanomisen konkretisoivan niitä ja edistävät niiden toteutumista. Minulla on mielessä tietty portaali, jonka meiningistä tykkään ja jonka monia bloggaajia seuraan, sekä ihailen ja jonka alle haluaisin päästä itsekin työskentelemään. Tulen tekemään taas töitä eyes on the prize meiningillä. Unohtamatta  tietenkään rakkauttani kirjoittamiseen.

blogi, bloggaaminen, oma domain, domain, portaali,

Tulevina kuukausina aion laittaa blogini puitteet kuntoon. Oma domain oli vain ensimmäinen askel sillä saralla. Seuraavaksi aion ratkaista ulkonäkö ongelmat ja muutamat muutkin. Aion kehittää itseäni entisestään kirjoittajana ja tehdä asioita entistä suunnitelmallisemmin ja ammattimaisemmin, unohtamatta niitä aitoja yksityiskohtia ja fiilistä. En tosiaankaan halua, että se osa minusta katoaa liian suunnitellun sisällön alle. Uskon kuitenkin, että suunnitelmallisuus auttaa minua tarjoamaan teille enemmän parempaa sisältöä ja luettavaa.

Todennäköisesti tulen samalla pohtimaan myös blogia ja bloggaamista täällä blogissakin. Ehkä jaan myös niitä oivalluksia, kuten tein vähän aikaa sitten kertomalla ajatuksiani blogien liikenteenlähteistä.

Jos teillä on joitain huomioita siitä, miten minun kannattaisi blogiani kehittää,
kertokaa ihmeessä. Kaikki mielipiteet ovat arvokkaita.

Ihanaa alkavaa viikkoa. <3

xx
Jenni S.

8 kommenttia:

 1. Onnea omasta domainista :) Kun unelmiin uskoo tarpeeksi, niin ne hiljalleen myös toteutuvat. Niin ainakin itse uskon. Sinun pitää lähestyä tuota portaalia, josta tekstissäsi puhut. Ehkäpä he innostuvat ottamaan sinut mukaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän minäkin uskon. Mutta olen valmis tekemään näiden unelmien eteen myös töitä, sen uskomisen lisäksi. :) Kiitos kannustuksesta. Kyllä minä varmasti otankin.

   Poista
 2. Onnea omasta domainista <3 Itsekin rekisteröin oman (http://katrihannele.com) tällä viikolla, ja päätin vihdoin alkaa jahdata unelmaani oikein kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Hienoa. Onnea sinnekin. <3 Pidän peukkuja sinulle ja blogillesi. Pitää tulla tässä vastavierailulle katselemaan sinunkin blogiasi.

   Poista
 3. Tsemppiä unelmien tavoitteluun.

  Kirjoitusasusi on usein melko raskaslukuista. Kannattaa tarkistaa peruskielioppia, esimerkiksi pilkutussäännöt - niiden avulla tekstiä saa kevyemmäksi ja helppolukuisemmaksi. En sano tätä pahalla - toivoit kommentteja ja tämä on asia, joka itseäni häiritsee blogiasi lukiessa. Isompaan blogiportaaliin pääsyäkin varmasti edistäisi, jos kieliasu olisi hieman parempaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos palautteesta. En missään nimessä ota pahalla. Rakentava palaute, joka auttaa minua kehittymään on todella tervetullutta. Kiitos.

   Poista
 4. Pilkutussääntöjen lisäksi kannattaa panostaa yhdyssanoihin.
  Eikös netistä löytyisi joku ohjelma millä oikolukea, jos tuntuu että se on itselle liian paljon hallittavaksi.

  Muutoinkin ehkä keskittyisin sellaiseen "ei se määrä, vaan se laatu" -meininkiin. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas rakentavasta palautteesta. <3 Käytän itseasiassa oikolukuohjelmaa. Se nappaa näppärästi ilmeisimmät kirjoitusvirheet, mutta ei ikävä kyllä huomauta yhdyssanoista. :/ Yritän kiinnittää niihinkin jatkossa huomiota.
  Kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright