Slider

Valmista

2017-11-03

Äiti on valmis. Isi on valmis. Koti on valmis. Ilmeisesti myös isosisko alkaa olla valmis ja yksi kummitädeistä on enemmänkin, kuin vain valmis. Mutta missä vauva? Sanotaan, että tämä raskauden viimeinen kuukausi on pisin kaikista. Ja sitä se tosiaan on. Varsinkin kun siitä raskauden hehkusta ei ole enää mitään jäljellä, vaan olo on kuin halvaantuneella manaatilla kuivalla maalla.

Ainu ensipupu, neulekuosi, I love mom, I love dad, vauva, yöpuku, Kapp Ahl,
Ainun ensipupu on saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

makuuhuone, oma koti, mooseskori, ensisänky, kehto, korikehto, i love mom, sänky, vauva,

Viime viikonloppuna pinnistettiin meidän makuuhuone vauvavalmiiksi. Nyt meillä on vauvalle nukkumapaikka, hoitopöytä ja kaikki vaatteet laitettuna. Olen pakannut vauvan kotiutumisvaatteet, järjestellyt vähän omia varusteitani ja varoitellut E:n hoitajia. Viimeisimpänä olen havahtunut kaivelemaan kaapista imetysvaatteita, joita minulla on varastossa muutamia. Niitä hankitaan sitten lisää, jos imetys lähtee sujumaan luontevasti.

Kuten sanoin, valmista on, mutta vauvaa ei näy eikä kuulu.

Hoitolaukku, Elisabet, Storsak, vauva,

vauvan ulkovaatteet, vauva, laskettu aika, Newbie, Lindex, Newborn

Tässä samalla tuijotan hädissäni kalenteria ja mahdollista käynnistyspäivää, joka on jo ensi viikolla. Minulla alkaa olla kiire puristaa tämä vauva ulos, koska haluaisin välttää käynnistämisen. Vaikka eipä tämä pelkällä tahdonvoimalla tunnu onnistuvan. Vaikka täytyy myöntää, että tämän projektin deadlinen tietäminen helpottaa hieman omaa oloa.

vauva, vauvan kotiutumisvaatteet, neulehousut, kotivaatteet, ensimmäiset vaatteet,

No, nyt ei auta lopulta, kuin odottaa, jännittää ja toivoa, että kaikki menisi paremmin kuin viime kerralla.

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Täälläkin aletaan olla jo kärsimättömiä vauvan tulon suhteen, la 5.11. Joka ilta sitä nukkumaan mennessä odottaa että josko tänä yönä alkais syntymään. Ärsyttävämpää kuin joulun odotus, joulusta sentään nukkumaan käydessä tietää että aamulla se koittaa.

  www.juttaeveliina.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan ärsyttävämpää, kuin joulun odotus. Silti se synnytys tuntuu tulevan aina yhtä isona yllätyksenä. :D Toivottavasti teidän pikkuinen on jo syntynyt. Meidän pieni syntyi lopulta 7.11 ja on ihan täydellinen. :)

   Poista
 2. Tsemppiä tulevaan! :) Tuo on niin jännää aikaa, että alkaa itseäkin jännittää.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright