Slider

Uusia tuulia

2017-11-13

Jouduin tässä yhden vaikean paikan eteen. Joku ehkä huomaa, että blogin sivupalkista on hävinnyt Maitokahvimedian logo. Tämä johtuu siitä, että big mamas home ei ole enää osa Maitokahvimediaa.

Päätin erota yhteisöstä.

Maitokahvimedia, blogi, bloggaaminen, blogiyhteisö,

Yhteisöstä eroaminen oli yksi niitä vaikeita ja raskaita päätöksiä, mutta ehdottomasti oikea. Kun sain sen tehtyä, valtava taakka ja stressi lähti harteiltani. Minä ihan todella tunsin, miten helpotus täytti minut. Ei enää pahaa mieltä tai turhaa stressiä, joka oli vaivannut minua pitkään. Syitä erolleni oli useampia, kuten se ettei tasavertainen kumppanuus toteutunut niin kuin piti.

En jää tilannetta kuitenkaan surkuttelemaan, vaan katson kirkkain silmin tulevaisuuteen. Tämä oli vain yksi niitä vaiheita, joka piti kokea. Bloggaamista en missään nimessä lopeta. Kyllä minun siipeni kantavat. Haluan ehdottomasti katsoa, mihin minusta vielä on ja mihin tämä ovi minut vie. Mutta nyt on hyvä hetki asettaa uusia tavoitteita ja tehdä uusi suunnitelmia.

uusia tuulia, blogi, bloggaaminen, blogiyhteisö

Ja nyt voin keskittää vapautuneen ajan uudelleen ihanalle perheelleni, miehelleni ja upeille tyttärillemme. Ensiksi mainittu on ollut aika ajoin pahasti alakynnessä, kun olen keskittynyt yhteisöön. Nyt on hyvä hetki antaa takaisin. <3


Ihanaa alkavaa viikkoa!

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Oho, pääsitpä yllättämään. Alustasta viis, täällä roikutaan mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä yllätti minutkin. Elämä ei vain aina mene suunnitelmien mukaan.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright