Slider

Poissa pelistä

2017-11-29

Eilen piti tehdä vaikka mitä. Oli neuvolaa, pesulaa ja muutakin puuhaa. Sen sijaan puoli tuntia sen jälkeen, kun olimme palanneet neuvolasta kotiin, makasin sohvalla vapisten neljänkymmenen asteen kuumeessa.

rintatulehdus, sairaana, äitiys, imetys,

En olisi koskaan osannut kuvitella, että rintatulehdus voi tehdä ihmisestä niin kipeän. Kun sain tulehduskipulääkkeellä oloni kohenemaan sen verran, että puhelin pysyi kädessä, aloin järjestämään itseäni lääkäriin. Kuulin vain hoitajilta ja lääkäreiltä, että ehdottomasti tarkastukseen ja antibioottikuurille, kun oireet ovat niin rajut. Kaikista suunnitelmista ja to do-listoista huolimatta, makasin suurimman osan päivästä sohvalla, tutisten. Olo oli niin hurja ja rintani niin kipeä, että ymmärrän täysin joidenkin traumat rintatulehduksesta. Lisä jännitystä päivään toi matka terveyskeskukseen, kun jalat eivät tuntuneet ottavan kunnolla alleen ja päässä heitti.

Onneksi oireet menivät ohi alle vuorokaudessa ja tänään olin niin hyvässä kunnossa, että saatoin lähteä lounaalle keskustaan. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin. En voi muuta, kuin ihmetellä, miten olo voi mennä niin huonoksi, niin nopeasti ja miten olo voi olla seuraavana aamuna lähes normaali.

Kuinka teidän viikko on sujunut? Toivottavasti hieman paremmissa merkeissä. 

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright