Slider

Parasta just nyt x5

2017-11-04

Jotta elämän pienet ilot eivät unohtuisi näin viimeisillään raskaana. 

Hyviä asioita, positiivinen ajattelu, joulu, koti, sisustaminen, makuuhuone, oma aika

Vauvan liikkeiden katseleminen

Vaikka hinku saada vauva ulos vatsasta ja syliin on kova, nautimme suunnattomasti kun iltaisin saamme seurata hänen liikkeitään vatsan läpi. Bebe harrastaa jonkinlaista jumppaa aina iltaisin ja me seuraamme sitä mieheni kanssa silmä kovana. Kohta tätä iltapuuhaa on ikävä, vaikka vauva sitten todennäköisesti nukkuu jomman kumman sylissä.


Joulunodotus

Tämä on tunnelmaihmisen parasta aikaa. Kun joulutohina ei ole vielä täysillä päällä, mutta pikkuhiljaa voi lisätä kotiin kaikkea ihanaa, tunnelmallista ja kun voi nauttia kanelilla maustetusta kahvista, sekä glögistä.

Hyviä asioita, positiivinen ajattelu, joulu, koti, sisustaminen, makuuhuone, oma aikaRauhalliset päivät ja oma aika

Yritän ottaa kaiken irti päivistä, jotka E on hoidossa ja minulla on aikaa vain itselleni. Mikä on välillä helpommin sanottu, kuin tehty, sillä juuri nyt olen ollut todella väsynyt. Yleensä vain nukun päivisin, vaikka haluaisin tehdä vaikka ja mitä.


Tehty tehtävälista

Olemme nyt sellaisessa kivassa tilanteessa, että voimme vain odotella vauvan tuloa. Kaikki isoimmat jutut on tehty. Tosin sen sairaalakassin voisi vielä pakata.

Hyviä asioita, positiivinen ajattelu, joulu, koti, sisustaminen, makuuhuone, oma aika

Yhteisen ajan löytyminen

Me ollaan onnistuttu löytämään mieheni kanssa yhteistä aikaa taas pitkästä aikaa. Harmaa arki on meinannut viedä ihan vallan mukanaan. Mutta tästä inspiroituneena aiomme etsiä niitä yhteisiä hetkiä myös vauvan synnyttyä.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ja mukavaa, että olette löytäneet yhteistä aikaa miehesi kanssa. Enää hetki ja sitten teillä onkin jo yksi pikkuinen ihme lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siinä kävi, että tästä postauksesta ei mennyt kauaa, niin meidän kuopuksemme syntyi. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright