Slider

Märät sukat

2017-11-23

Voi, kun sitä voisi vain olla ja katsella tuota räntäsadetta täältä sisältä käsin, mutta ei. Tämä äitiysloma ja pikkuvauva-aika on hyvin erilainen, kuin ensimmäinen koska taapero. On huomattavasti vaikeampaa jäädä vain sisälle köllöttelemään vauvan kanssa, kun isosisko kaipaa aktiviteetteja.

Olen nyt aamuisin taistellut itseni ja lapset ulos räntäsateeseen, viedäkseni esikoisemme päivähoitoon. Siitä olen kiitollinen, ettei minun tarvitse seistä näillä keleillä hiekkalaatikon reunalla, vaan se homma on delegoitu maailman ihanammalle perhepäivähoitajalle. Varsinkin, kun ainoat talvikenkäni ovat tällä hetkellä suutarilla paikattavina. Niistä hajosi vetoketju ihan paria päivää ennen synnytystä ja sattuneesta syystä muistin asian vasta ensimmäisenä räntäpäivänä. Olen siis joutunut tarpomaan nämä viimeiset päivät lenkkareissa ja märissä sukissa.

talvi, räntä, huono keli, märät sukat, pipo, hoitolaukku, Elisabet, Storsak,

Zadaa appi on käynyt tänä iltana kuumana, kun olen yrittänyt katsella itselleni toisia talvikenkiä vanhojen kaveriksi. Että jos vetoketju pamahtaa toiste räntäkelien alla, olisi sentään toiset veden ulkopuolella pitävät kengät varalla. Plus onhan se kiva vaihdella kenkiä hieman asun mukaan.

talvi, huono keli, räntä, vauva, vastasyntynyt, arki, newbie

Niistä märistä sukista huolimatta arki on rullannut ihan kivasti. Rytmi alkaa hiljalleen löytyä, vaikka olenkin ajoittain pulassa tämän maitobaarina olemisen kanssa. Tähän mennessä olen oppinut, että kannattaa suunnitella vain yksi ohjelmanumero päivälle. Eli ei pesulaa ja kauppareissua samalle päivälle, koska se tarkoittaa todennäköisesti päivälliseksi pitsaa. Lisäksi olen oppinut priorisoimaan. Jos kaksi lasta huutaa samaan aikaan kurkku suorana, täytyy ottaa tehtävä ja toimenpide kerrallaan. Vaikka kuinka haluaisi täyttää molempien tarpeet samaan aikaan.

infinite, anti age, Forever living product, ihonhoito

Tänään soin hetken itselleni ja etsin sitä sisäistä naistani imetyspaitojen, sekä pyjamahousujen alta. Tein itselleni kasvohoidon ja harvensin kulmakarvojani, kun Baby B nukkui. Sain minä farkutkin vedettyä jalkaani. Pieni kotihemmottelu teki kyllä ihmeitä, vaikka se ei poistanutkaan tummia renkaita silmieni ympäriltä. Eiköhän tämä ihonväri ala hiljalleen palautumaan, kun jaksan vain syödä säännöllisesti vitamiineja ja rautaa. Eiköhän tämä väsymyskin helpota samaa tahtia. Onneksi vauva nukkuu todella hyvin.

Pääsääntöisesti meidän viikko on sujunut ihan hyvin. Märistä sukista huolimatta. Entä siellä? Millainen teidän viikko on ollut?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright