Slider

Joulufiiliksen herättelyä

2017-11-21

Vaikka fiilistelin joulua jo vähän salaa lokakuun puolella kävi niin, että vaaleanpunainen vauvakupla vei mennessään. Viimeiset kaksi viikkoa olen ollut niin meidän pienen vauvan lumoissa, että suorastaan yllätyin, kun muissa blogeissa alkoi ilmestymään ensimmäisiä joulujuttuja. Mitä? Nyt jo? Meni hetki tajuta, että koko muu maailma ei ole samassa vauvakuplassa meidän perheen kanssa. Vaikka beben kuvat keräävätkin instagramissa kovasti tykkäyksiä.


vauvakupla, Baby B, vauva, joulu, joulufiilis, joulukoristeet, jouluperinteet,

Oman fiiliksen uudelleen löytymiseen meni hetki. Mutta kyllä se siellä oli. Onneksi tämän vauvakuplan voi koristella glitterillä ja kanelin tuoksulla.

Viime perjantain lyhyt retki Helsingin keskustaan Stockmannin valojen ja jouluikkunan äärelle oli oivaa lääkettä tähän akuuttiin joulufiiliksen puutostilaan.

vauvakupla, Baby B, vauva, joulu, joulufiilis, joulukoristeet, jouluperinteet, Blossa, glögi,

Joulu on minulle ennen kaikkea kiireetöntä tunnelmaa, aikaa perheen kanssa, kynttilöitä ja hyviä makuja. Pääpaino on erityisesti tällä odotusajalla. Mikään ei ole parempaa, kuin odottaa ja fiilistellä joulua. Toki odotukseen mahtuu myös hieman sitä kultaa ja kimallusta, mutta minulla ei ole tarvetta jouluövereille tai ylimääräiselle stressille.

Sen sijaan, että ahdistuisin jouluruuhkissa, hoidan todennäköisesti lasten joululahjaostokset verkkokaupoissa ja keskitän energiani ennemmin tunnelmallisiin iltoihin kera kynttilöiden ja glögin. Lisäksi aion vaalia myös meidän jouluperinteitä. Kuten lasten pikkujoulua.

vauvakupla, Baby B, vauva, joulu, joulufiilis, joulukoristeet, jouluperinteet,

Mieheni, joka on se meidän perheen Grinch, suorastaan kauhistui viikonloppuna, kun innostuimme Pikku E:n kanssa kuuntelemaan joululauluja ja vielä marraskuun puolella. Totesin ettei hän ole selvästikään ehtinyt huomata olohuoneemme minikuusta tai niitä paria joulukoristetta, jotka olen jo ehtinyt kaivaa esille. Ehkä hyvä niin. Saattaisi Grinch menettää vielä yöunensa.

vauvakupla, Baby B, vauva, joulu, joulufiilis, joulukoristeet, jouluperinteet,

Tulevien viikkojen toiveet ovat hyvin yksinkertaisia. Nyt maljakossa on leikkoamarylliksia, tällä kertaa punaisia, mutta hyasintit puuttuvat vielä. Lisäksi haluaisin kotiimme myös jonkinlaisia kausivaloja tunnelmaa luomaan. Haluaisin myös leipoa E:n kanssa pipareita, sillä pian kaksivuotiaalla pysyy varmasti ainakin muotti kädessä ja uskon hänen olevan innoissaan

vauvakupla, Baby B, vauva, joulu, joulufiilis, joulukoristeet, jouluperinteet,

Vieläkin joulufiilikseni on hieman kohmeessa, sillä onhan tuo pieni nyytti varsinainen huomion varastaja. Vaikka rakastankin joulun tuoksuja, eivät ne täysin voita vastasyntyneen vauvan tuoksua. Mutta eiköhän se tästä. Grinch on toki tyytyväinen tilanteeseen, sillä hänen mielestään marraskuu on aivan liian aikaista joulunodotuksen aloittamiselle. Hän on väärässä.

xx
Jenni S.

6 kommenttia:

 1. Itse päätin, että tänä vuonna ei tule yhtään joulupostausta...Toisin kävi, niin se joulu vaan hiipii salakavalasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulunodotus on ihanaa aikaa ja sen tunnelma on meille oikein tervetullutta. Jopa meidän Grinch on alkanut heltymään ja ehdotteli jo jouluelokuvan katselemista.

   Poista
 2. Mustakin joulussa taitaa olla parasta se odotus! Täällä Jyväskylässä pyryttää just nyt kovasti ja lumi tuo mulle joulutunnelman aika tehokkaasti. Samoin kynttilät, jouluvalot, glögi ja muut maut ja tuoksut. Me valmistellaan myös blogiin joulukalenteria, joten ainakin sen takia on täytynyt jo aloittaa joulufiilistely :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta. Täällä Helsingissä satelee vain räntää, joka tekee maasta ainoastaan märän. No, ainakin lapsi on innoissaan vesilätäköistä.

   Poista
 3. Kyllä se jostain joulufiilis aina löytyy :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright