Slider

Isänpäivä

2017-11-12

Me olemme miettineet tätä isänpäivää monta kertaa kuluneena vuonna. Olimme miettineen miten, missä ja millä kokoonpanolla tulemme sen viettämään. Sillä toisen tyttäremme laskettu päivä osui juuri kyseiselle sunnuntaille. No, paketti saapui ajoissa ja miehestäni ehti tulla tuplaisi jo vähän ennen laskettua aikaa.

Isä, isänpäivä, lapset, perhe, tytär, tyttäret, isintytöt,

Tyttäremme muistivat isäänsä hyvin nukutulla yöllä ja pitkillä päiväunilla, jotka taisivat tulla ihan tarpeeseen. Tämä kahden lapsen arki on ollut nimittäin toistaiseksi aavistuksen kaoottista, kun minäkin olen vielä puolikuntoinen. Itse asiassa, tajusin vasta tänään kunnolla, miten rankan synnytyksen kävinkään läpi ja miten mieheni on saanut pelätä minun puolestani. Siitä syystä olen tänään äärimmäisen kiitollinen siitä, että me olemme nyt kotona nelistään.

Isänpäivä, isä, isyys, brunssi, kotona, myöhäinen aamiainen, arki, lapsiperhe

Nukkumatuntien lisäksi, meillä juhlistettiin tätä päivää rauhallisella aamiaisella. Vauva nukkui korikehdossaan ja esikoinen popsi nakkeja tyytyväisenä pöydän päässä.

Palaan blogin ääreen hiljalleen ja totutellen samalla, kun tämä arki lähtee rullaamaan. Minulla on nimittäin paljon asiaa ja yhdet masu-asukuvatkin jakamatta. Viikkokatsaus palaa kuvioihin myös.

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa! Onnea koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. Paras isänpäivälahja mitä voi saada :) Ihanaa viikkoa teille ja onnea vielä kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Lahjan hankinta tulee tulevina vuosina olemaan haastavaa. :'D Ja kiitos kovasti. <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright