Slider

Uusi vanha laukku

2017-10-31

Innostuin tuossa jonkin aikaa sitten yhteistyön merkeissä Zadaan kirpputorisovelluksesta. Sen lisäksi, että olen löytänyt tulevalle vauvalle pari ihan olennaista juttua Baby & kids osastolta, olen löytänyt tavaraa myös itselleni. Ja ihan tuohon lähikauppaan toimitettuna.

Zadaa, kirppari, kirpputori, second hand, laukku, Zara, sovellus, Zadaa app

Minulla oli tänä syksynä uuden arkilaukun hankinta edessä. Kesäisin tykkään käyttää konjakin väristä laukkuani, mutta syksyllä ja talvella musta väri tuntuu luontevammalta. Vanha laukkuni ratkeili ja veteli viimeisiä. Olin yrittänyt silmäillä vähän ketjuliikkeiden laukkuvalikoimaa sillä silmällä, kunnes sopiva yksilö suorastaan käveli vastaan Zadaassa.

Zadaa, kirppari, kirpputori, second hand, laukku, Zara, sovellus, Zadaa app

Laukku on Zarasta ja lähes uusi. Minkäänlaisia käytön merkkejä laukussa ei ollut. Eikä hinta tosiaan huimannut päätä.

Zadaa, kirppari, kirpputori, second hand, laukku, Zara, sovellus, Zadaa app

Olen tavattoman tyytyväinen niin laukkuuni, kuin Zadaan sovellukseen. Iso kiitos Zadaalle, kun ovat tehneet tästä kirpparishoppailusta helppoa myös minun kaltaisilleni. Siis ihmisille, joita sekalaiset hyllyt lähinnä ahdistavat. Kunhan tästä päästään asukuvia ottamaan, niin näette mitä muuta olen löytänyt.

xx
Jenni S.

10 kommenttia:

 1. Onpa kyllä nätti laukku! Me just sovittiin bestiksen kanssa, että ostetaan joululahjat 2nd handina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekkin tykkään. ;) Mä en ole vielä ihan niin pitkällä tämän kirpparihomman kanssa, että lähtisin joululahjoja etsimään näin. :D Mutta pikku hiljaa. Edelleen, en olisi oikeasti hetki sitten uskonut, että innostun tällaisesta. Olin jo ehtinyt hyväksyä sen, etten yksinkertaisesti ole kirpparityyppiä.

   Poista
 2. Tosi kaunis laukku! Kivat yksityiskohdat! Tulee aina hyvä mieli, kun löytää jotain tarvitsemaansa käytettynä ja hyvässä kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään todella paljon itsekkin. Ja tosiaan, nyt kun on näitä muutamia löytöjä tehnyt, niin ne ovat tuntuneet paremmilta, kuin kaupasta löytyneet jutut.

   Poista
 3. Minäkin olen löytänyt Zadaan! Tällä hetkellä rakentelen itselleni kapselivaatekaappia ja yritän kovasti bongata niitä timantteja. Tosin laukut eivät ole mun juttu ollenkaan: Omistan kaksi, Kånkenin ja kirpputorilta löytämäni mummolaukun 😅

  Kauniin laukun olet löytänyt. Tykkään simppeliydestä ja noista yksityiskohdista. Aika klassinen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään laukuista, mutta minusta les is more on niissäkin ehdottomasti paremi. Mieluummin käytän paria kivaa laukkua, kuin hamstraan niitä kaappeihin ja unohdan puolet.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright