Slider

Essien kynsilakat tulikokeeseen

2017-10-06

Pidän laitetuista, kauniista kynsistä. En ole itse kuitenkaan valmis sijoittamaan geeli- tai rakennekynsien laittamiseen. Olisi kuitenkin kiva, jos äidinkin kynnet voisivat olla kunnossa. Vaikka aikaa lakkailulle ei ole.

Essie, kynsilakka, manikyyri, Chincilly

Olen tähän asti käyttänyt sellaisia ihan perus markettilakkoja, joiden pinta tuntuu kärsivän jo päivässä. Eikä minulla ole aikaa korjata lakkauksia monta kertaa viikossa. En usko, että mikään lakka kestää määrättömästi, mutta olisi mukavaa löytää joku vähän kestävämpi vaihtoehto.

Olen kuullut paljon hyvää Essien kynsilakoista, joten Alexa Dagmarin lukijamiitin ja minimanikyyrin jälkeen päätin pistää lakat testiin. Eli miten Essiet pärjäävät lapsiperheen arjessa mukana? Testituloksista sitten myöhemmin täällä blogissa.

xx
Jenni S.
*Kuva: Pinja Tuominen

10 kommenttia:

 1. Oi että ite tykkään tosi paljon Essien lakoista! Mahtavaa kuulla kyllä miten toimii erilaisessa arjessa kuin itsellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Näillä näkymin mulla ei ole, kuin hyvää sanottavaa. Mutta palaan asiaan ihan kunnon postauksessa. :)

   Poista
 2. Essien lakat ovat kyllä huippukehuttuja ja mahtava päästä kuulemaan kuinka ne käytännössä pysyy sun arjessa :)

  http://inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa kuulla. Pääsen pian kirjoittamaan postausta, sillä kyllä nämä Essien lakat ovat vakuuttaneet minut ihan mennen tullen.

   Poista
 3. nonii, nyt sit vaa hommaat samanlaisen kokoelman ku mulla :D

  VastaaPoista
 4. Itse olen kuullut vain pelkkää positiivista Essien lakoista. Olen käyttänyt Essien lakkaa nyt varpaankynsissä jo viime keväästä saakka. Lakka on erittäin hyvin pysyvää eikä lähde irtoilemaan. Hyvä tuote ja valinta sinulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuullut myös paljon hyvää Essien lakoista. Tähän mennessä ne on vakuuttaneet todella hyvin.

   Poista
 5. Noista lakoista on saanut kuulla pelkkää positiivista :) Innolla odotan postausta, jossa kerrot miten ne kestivät arjessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti minäkään en osaa muuta kuin kehua. :D Yritän tehdä mahdollisiman hyvän ja kattavan postauksen tästä kokeilusta. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright