Slider

Ennen vauvan syntymää haluan...

2017-10-18

Baby B:n laskettu aika alkaa häämöttää jo ja olo on sen mukainen. Täytyy myöntää, että alan olla innokas synnyttämään jo oman tukalan oloni vuoksi. Tietysti haluaisin pian nähdä myös perheemme uuden tulokkaan ja päästä sukeltamaan siihen ihanaan vauvakuplaan.

To do-listalla on kuitenkin muutama juttu, jotka haluaisin saada tehdyksi vielä ennen vauvan syntymää. Listan läpi käymistä on hidastanut armoton väsymykseni, mutta ehkä tunnelin päässä alkaisi kohta pilkottamaan valo.

raskaus, laskettuaika, vauva, lapset, makuuhuone, jääkarhu, ikea, 6 asiaa, blogi

Ennen vauvan syntymää haluan...

...saada Pikku E:n syntymäpäiväsuunnitelmat valmiiksi.

Tai ainakin mahdollisimman hyvälle taholle. E on syntynyt harvinaisen hankalaan vuoden aikaan, juuri joulun alla, joten syntymäpäivät tuottavat muutoinkin päänvaivaa. Nyt syntymäpäiviä edeltää vielä  ikävästi BB:n laskettu aika. En missään nimessä halua kaksivuotis synttäreiden jäävän vauvan tai joulun jalkoihin. Teema on jo päätetty.

...vaatekaapit siivottua ja kuvattua ylimääräiset vaatteet Zadaahan myyntiin.

Tässä olen edennyt aika hyvin. Vielä pitäisi hakea kellarista yksi pahvilaatikollinen vaatetta, jotta voisin hahmottaa täysin ensimmäisten kuukausien vaatetilanteen. Ensimmäiset vaatteet ovatkin todennäköisesti koossa paria pyjamaa lukuun ottamatta.

raskaus, laskettuaika, vauva, lapset, makuuhuone, jääkarhu, ikea, 6 asiaa, blogi


...hoitopöydän valmiiksi.

Hoitopöytä tulee olemaan samalla myös BB:n vaatesäilytyssysteemi ainakin nämä ensimmäiset kuukaudet. Toistaiseksi se lepää vielä onnellisesti pahvilaatikossaan.

...makuuhuoneen järjestettyä.

Meidän täytyy pistää makuuhuoneen järjestys uuteen uskoon, jotta mahdumme sinne kaikki. Onneksi on noita tulevia kummisetiä ja -tätejä, joilta saa apukäsiä. Sitä ennen minun täytyy kuitenkin käydä joitain tavaroita läpi myös makuuhuoneessa ja raivata yksi "työpöytä".

raskaus, laskettuaika, vauva, lapset, makuuhuone, jääkarhu, ikea, 6 asiaa, blogi

...nauttia vielä hetken sisälläni mylläävästä vauvasta.

Muistan, kuinka ikävä minulla oli E:n syntymän jälkeen niitä sisälläni tuntuvia liikkeitä. Olo tuntui todella tyhjältä, vaikka sylissä oli mitä ihastuttavin tyttövauva. Vaikka välillä epäilenkin joutuvani teho-osastolle näiden tarkkaan tähdättyjen ninjapotkujen vuoksi, nautin niistä täysin siemauksin. Kohta niitä on jo taas ikävä.

...nauttia vielä hetken meidän kolmen hengen perheestä.

Tämä on todella ainutlaatuista aikaa. Me olemme enää vain lyhyen hetken kolmen hengen perhe. Vaikka uskon meidän kaikkien odottavan vauvaa innolla, (kohta kaksivuotias esikoinen ei ole ilmaissut sen suurempaa mielipidettä vauvasta) itse olen ainakin hieman surullinen tästä yhden ajan jakson päättymisestä. Erityisesti haluan nauttia vielä ajasta esikoiseni kanssa kahdestaan.

xx
Jenni S.

8 kommenttia:

 1. Teillä eletäänkin jännittäviä aikoja. Ihanaa loppuraskautta! Toivottavasti saat tehtyä nuo asiat todo-listalta. Ja jos et jaksa tai ehdi, niin ehtiihän asiat tehdä myöhemminkin! Ja apua tosiaan kannattaa pyytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittäviä ja samaan aikaan odottavan aika on T O D E L L A pitkä. Haluaisin kovasti saada kaiken valmiiksi, mutta tottahan se on ettei maailma siihen kaadu. Pelottaa vain ajatella, että mitä tapahtuu, jos mieheni joutuu yksin kokoamaan tuon hoitopöydän. :D

   Poista
 2. Valtavasti onnea näin etukäteen :)

  VastaaPoista
 3. Nauti viimeisistä hetkistä raskaana ja yritä saada listan asioita tehtyä. Toisaalta ainakin osan noista ehtinee tarvittaessa syntymän jälkeenin :) Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en halua ottaa tästä turhaa stressiä, vaikka haluaisin saada kaiken tehtyä. Ja yritän parhaani mukaan nauttia näistä raskauden parhaista puolista, vaikka olo alkaakin olla aika tukala. Kiitos. <3 xx

   Poista
 4. Ihanaa loppuodotusta! :) Toivottavasti ehdit käydä listaa läpi vielä ennen vauvan tuloa ja rentoutua siinä lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Samaa toivon minäkin. Rentoutuminen onneksi onnistuu, mutta pari listan juttua seisoo, kun mieheni on hidas. xx

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright