Slider

Anna lapselle mahdollisuus

2017-10-10

*Yhteistyössä Zadaa

En ole miljonääri. Joudun joka päivä tekemään valintoja rahankäytössä. Mutta minun tilanteeni ei ole toivoton. Saan ostettua lapsilleni niin sisä-, kuin ulkovaatteitakin. Suomessa on kuitenkin lukuisia perheitä, joilla ei ole valinnan mahdollisuutta.

Anna lapselle mahdollisuus, #annalapsellemahdollisuus, Zadaa, Hope, Matkahuolto, Videolle.fi

Minä en ole niitä äitejä, jotka laittavat vapaaehtoisesti satoja euroja kuussa lastensa vaatetukseen. Minulla on tarkka budjetti, jota noudattaa. Voin kertoa, että sillä budjetilla ei ostettaisi kovinkaan montaa merkkivaatetta, jos olisin innostunut niistä. On kuitenkin perheitä, joiden budjetti ei riitä edes niiden perusvaatteiden hankkimiseen.

Anna lapselle mahdollisuus on kampanja, jonka tarkoitus on auttaa näitä perheitä. Sen takana on neljä suomalaista tahoa; Matkahuolto, Zadaa, Hope ja Videolle.fi. Tarkoituksena on, että lahjoittamisesta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa. Zadaa sovelluksella voi kuvata sen vaatteen tai esineen, jonka haluaa lahjoittaa. Sovellus antaa koodin, jolla Matkahuolto toimittaa lahjoituksen ilmaiseksi Hopelle, joka huolehtii sen oikealle perheelle. Hyvin yksinkertaista ja helppoa.

Meidän perheellä on ollut myös vaikeita tilanteita ja on ollut hetkiä, jolloin olen joutunut todella stressaamaan rahan menoa. Me saimme silloin apua ja olen tänäkin päivänä todella kiitollinen siitä. Siksi tämän kampanjan nostaminen esille blogissani on minulle erityisen tärkeää.

Anna lapselle mahdollisuus, #annalapsellemahdollisuus, Zadaa, Hope, Matkahuolto, Videolle.fi

Täältä löydät lisää tietoja kampanjasta, sekä listan niistä tavaroista, joita tarvitaan. Pienikin apu on tärkeää ja merkitsee paljon niille, joilla on vain vähän.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin just kuvata illalla vielä kolmannen ison satsin tuonne vaatteita. <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright