Slider

5 faktaa minusta

2017-10-04

viisi faktaa, blogi, bloggaaja, lifestyle, kahvi, kahvila, Pinja Tuominen

Vielä kolme vuotta sitten naureskelin ja tuhahtelin ammattinimikkeelle, sosiaalisenmedian ammattilainen. Nyt ei enää nauratakaan, kun itse opettelen millainen on täydellinen instgram feedi ja mitä analyticilla kannattaa seurata. Niin se elämä ja ajatukset muuttuvat lyhyessäkin ajassa.

viisi faktaa, blogi, bloggaaja, lifestyle, kahvi, kahvila, Pinja Tuominen

En pidä sukista. Aina kun se vain on mahdollista, minä olen mieluummin paljain jaloin. Tämä piirre on peruja edellisestä raskaudesta, kun loppu vaiheessa kaikki sukat puristivat ja ahdistivat. En ole sen jälkeen oppinut käyttämään sukkia enää samalla tavalla. Villasukat on asia erikseen.


Iso osa bloggaajaidoleistani on minua nuorempia. Ihailen suunnattomasti Iina Hyttistä ja Alexa Dagmaria, jotka ovat kumpikin luoneet upeat yritykset omien blogiensa ympärille. Ja molemmat ovat minua muutaman vuoden nuorempia. Välillä koen pienimuotoista ikäkriisiä tästä.

viisi faktaa, blogi, bloggaaja, lifestyle, kahvi, kahvila, Pinja Tuominen

Olen varsinainen kotikissa. Olen aina viihtynyt paremmin, kuin hyvin kotona. En ole koskaan ollut mikään bilettäjä. Jopa nuorempana ja villimpänä perjantai-iltoina kotisohva saattoi hyvinkin voittaa tiedossa olevat bileet.

viisi faktaa, blogi, bloggaaja, lifestyle, kahvi, kahvila, Pinja Tuominen

Pidän suomalaisesta stand-upista. Aina välillä kuulen kun suomalaista komiikkaa mollataan, mutta minuun se iskee. Pidän niin Sami Hedbergistä, kuin Niko Kivelästäkin. Yksi syy tähän voi olla se, että englanninkielentaitoni on niin huono etten täysin pysy mukana esimerkiksi amerikkalaiskoomikoiden jutuissa.

xx
Jenni S.
*Postauksen kuvat: Pinja Tuominen

8 kommenttia:

 1. Minäkiin olen enimmäkseen kotikissa. Villasukkien ystävä. Palelen helposti.Minun blogin pitäjä lempparini on minua huomattavasti vanhempi. Silti ymmärrämme ihanan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona on ihanaa. Minulla on jossain vaiheessa tulossa juttu tästä koti-ihmisenä olosta. :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja kiva blogi sinulla muutenkin! Täällä kanssa yksi kotikissa ja villa/pörrösukkien ystävä (muuten olenkin kotona aina paljain jaloin, en osaa normisukkia käyttää sisällä). Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. <3 Ihanaa kuulla. Villasukat on parhautta. Minä ehdin yleensä kuluttaa yhden parin loppuunn yhdessä talvessa.

   Poista
 3. Meillä on yksi yhteinen fakta - tuo sukattomuus! Yritän kesän jälkeen sinnitellä mahdollisimman pitkään ilman sukkia. Vielä viikonloppuna oli ilman sukkia mutta tällä viikolla on sukkahousut olleet jalassa kahdesti. Inhoan myös sukkahousuja ja leggingsit ovat mukavampi vaihtoehto.

  Itse luen blogeja riippumatta siitä minkä ikäisiä niiden kirjoittajat ovat. Jos kirjoittaja on kiinnostava ja teksti/aiheet/kuvat hyviä niin eipä sillä juurikaan väliä.

  Hauskaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei minullakaan se bloggaajan ikä vaikuta siihen lukemiseen. Luen kaiken ikäisten blogeja, mutta aiheiden suhteen olen paljon valikoivampi.

   Poista
 4. Voin niin samaistua!
  -sukat on inhottavia, mutta villasukat <3
  -suomalainen stand up on ihanaa
  -kotikissa olen minäkin

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin inhoavat sukkia. :D Joku ideanikkari voisi keksiä, jonkun miellyttävämmän vaihtoehdon meille sukkien inhoajille.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright