Slider

Modernin äidin kirpputori + etukoodi

2017-09-27

*Yhteistyössä Maitokahvimedia ja Zadaa

Olen todella huono kirpputoreilla kävijä ja lähes yhtä huono vaatekierrättäjä. Olen monet kerrat todennut, että haluaisin olla tässä hommassa edes vähän parempi. Silti ummehtunut haju, sekalaiset hyllyt ja epämääräiset kasat saavat niskavillani pystyyn ja pysyttelen mieluummin poissa kirppiksiltä. Sen sijaan, olen hionut verkkoshoppailu taitoani.

kirpputori, nettikirppis, zadaa, baby & kids, lastenvaatteet, vauvanvaatteet, second hand

Tässä siis kaksi syytä, joiden vuoksi yhteistyö Zadaan kanssa kuulosti paremmalta kuin hyvältä. Olisiko tällainen nettikirpputorin muoto minulle Se oikea vaihtoehto?

kirpputori, nettikirppis, zadaa, baby & kids, lastenvaatteet, vauvanvaatteet, second hand

Pääsin tämän yhteistyön nimissä siivoamaan meidän kaappejamme lastenvaatteista. Lähes jokaisella äidillä on kasseittain niitä hutiostoksia, sekä vaatteita, jotka eivät enää miellytä silmää ja niitä, jotka jäivät syystä tai toisesta kokonaan käyttämättä. Vaikka meillä menee paljon vanhoja vaatteita suoraan Baby B:n käytettäväksi, myytävää löytyi silti.

Ja onhan tämä aivan loistava aika käydä vaatteet läpi. Vauvalle jää vain niitä mieluisia vaatteita ja keväällä on sitten aavistuksen vähemmän muutettavaa.

kirpputori, nettikirppis, zadaa, baby & kids, lastenvaatteet, vauvanvaatteet, second hand, kännykkäsovellus,

Tähän asti Zadaa on ollut naistenvaatteiden ja asusteiden kirpputorisovellus, jossa vaatteita etsitään omien mittojen mukaan. Nyt Zadaa on lanseerannut oman osaston myös lastenvaatteille. Uusi osio kulkee nimellä Baby & Kids. Eli nykyään sovelluksessa voi naistenvaatteiden lisäksi ostaa ja myydä vauvan- ja lastenvaatteita.

Ja täytyy todeta, että suomalaiset ovat lastenvaatehullua kansaa. Siinä missä naisten asustepuoli vilisee Marc Jacobsia ja Michael Korsia, Baby & Kids on täyttynyt Mini Rodinista, Gugguusta ja muista vastaavista.

kirpputori, nettikirppis, zadaa, baby & kids, lastenvaatteet, vauvanvaatteet, second hand

Zadaa toimii niin iPhonella, kuin androidillakin. Sitä on todella helppoa ja turvallista käyttää. Sovellus neuvoo koko ajan käytön kanssa. Ostajan ja myyjän ei tarvitse vaihtaa tilitietoja tai osoitteita keskenään, vaan kaikki tapahtuu Zadaan kautta. Lisäksi kaupankäynti on turvattu ja myyjä saa rahat vasta, kun ostaja kuittaa, että tuote on saapunut ja oikeanlainen. Minut tämä vakuutti paremmin, kuin yksikään facebookkirppis, jossa ei ole takuita siitä, että saan tuotteen jonka olen ostanut. Tuotteiden lähettäminen toimii Matkahuollon kautta zadaapaketilla, jolla on kiinteä 4€ hinta aina 10 kg asti. 

kirpputori, nettikirppis, zadaa, baby & kids, lastenvaatteet, vauvanvaatteet, second hand

Itse olen oikeasti todella innoissani tästä sovelluksesta. Sen lisäksi, että saan lastenvaatteet, sekä omani helposti kiertoon, voin tehdä myös itse löytöjä. Tähän mennessä olen löytänyt muun muassa BB:lle kunnollisen, kauniin talvihaalarin. Eikä minun tarvitse varailla kirppispöytiä ja seisoa koko päivää niiden takana tai käydä päivittäin järjestelemässä niitä. Tai huolestua siitä, miten käy sen jälkeen kun kaupasta on sovittu.

Siis aivan täydellistä.

kirpputori, nettikirppis, zadaa, baby & kids, lastenvaatteet, vauvanvaatteet, second hand

Jos olet Zadaan vanha käyttäjä, päivitä sovelluksesi, niin saat uuden osaston näkyviin. Te, joilla sovellusta ei vielä ole, voitte ladata sen tästä.

Mun tuotteet löytää helpoiten discover osiosta, sen silmä ikonin alta. Ja voin vakuttaa, että 100% todennäköisyydellä lisää on tulossa. Tässä pitäisi siivota omakin vaatekaappi.

Koodilla MAITOKAHVI saa 10 € shoppailurahaa sovellukseen. Ne vähennetään kassalla automaattisesti (50% ostosten hinnasta).

xx
Jenni S.

10 kommenttia:

 1. Mäkin sorruin jo heti eilen shoppaamaan Nöpsylle talvikengät ja collegepaidan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän. Odotan innolla, kun homma lähtee kunnolla käyntiin ja valikoima kasvaa. :D Ja niistähän ei sitten puhuta, mitä olen onnistunut jo itselleni löytämään.

   Poista
 2. Oi, mitä ihanuuksia tuolla Zadaassa onkaan! Olen itse kova kierrättämään ja kiertelemään myös erilaisia kirppareita mutta taidanpa kurkata mitä tällä sovelluksella olisi tarjota minulle. Joskus voisi nimittäin shoppailla secondhand kamaa omalta kotisoffalta käsin.

  Kiitos vinkistä Jenni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tätä todella lämpimästi. Tämän helpommaksi ei ole voitu hommaa tehdä. <3 Minä olen ainakin ihan fiiliksissä, kun sovellus tarjoaa minulle heti oikeankokoiset vaihtoehdot.

   Poista
 3. Vau onpa kiva! Viime aikoina ei ole paljoa tarvinnut valmisvaatetta ostaa ja kirppisjutut ovat jääneet vähemmälle. Mutta minulla olisi tuonne vaikka ja mitä myyntiin! Sä muuten oikein hehkut noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tämä on ollut todella hyvä sovellus. Tässä pikku hiljaa tyhjennän mun ja tytön kaappeja tarpeettomista ja käyttämättömistä vaatteista. Melkein harmittaa etten ole aiemmin tähän törmännyt. <3

   Poista
 4. Enpä ole kuullut tällaisesta aikaisemmin, mutta nyt on sovellus ladattu ja tutustuminen aloitettu. Kuulostaa meinaan hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zadaa on ihan huippu. Juuri tänään kävin hakemassa BB:n haalarin ja kaikki meni todella näppärästi Zadaan kautta. Mä odotan innolla mihin tämä tästä lähtee, kun yhä useammat äidit ottavat sovelluksen käyttöön. :)

   Poista
 5. Minäkin olen miettinyt tämän lataamista, mutta se on vaan jäänyt. Nyt olen katsellut Iinan löytöjä Zadaasra, niin pakko kai se on itsekin ladata, jotta pääsee kurkkimaan, mitä kaikkea löytyy :D

  Itselleni en yleensä löydä mitään kirppareilta, mutta pojalle kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen löytänyt nyt todella helposti niin itselleni, kuin molemmille lapsukaisille kaikkea. Liputan kyllä täysillä tämän puolesta. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright