Slider

Uusi Anno Collection

2017-09-21

Aloitan Habitare messujen purkamisen sillä omalla suosikillani. Hehkutin jo keväällä täällä blogissa Annon paluuta ja tämä postaus on edelleen yksi luetuimmista. Joten on sanomattakin selvää, että odotin messuilta eniten Annon osastoa.

Anno Collection, Anno, Habitare 2017, kodinsisustaminen

Keväällä lehdistötiedotteessa luvattiin, että Anno palaisi muutoksen myötä intiimiyteen ja kodikkuuteen. Minusta nämä kaksi sanaa kuvaavatkin uutta mallistoa kaikkein parhaiten. Uudesta mallistosta huokuu kodikkuus ja lämpö.

Anno Collection, Anno, Habitare 2017, kodinsisustaminen

Itse rakastuin aikanaan siihen Annon tiettyyn raikkauteen ja olisin ehkä hieman toivonut sitä samaa fiilistä myös nyt. Se on kuitenkin korvattu ylellisyydellä, jota minä en ole merkiltä löytänyt aivan samalla tavalla. Ja silti, siinä voi nähdä niitä samoja tuttuja elementtejä, kuin Kodin Ykkösenkin ajoilta.

Anno Collection, Anno, Habitare 2017, kodinsisustaminen

Ehkä paras sana kuvaamaan muutosta on nimenomaan jalostuminen. Annon parhaat palat on pidetty ja homma on viety eteenpäin aivan uudelle tasolle.


Ja tämä teksti ei ole mikään ammattilaisen analyysi, vaan ihan vain sisustusharrastajan ajatuksia Annon uudesta tulemisesta. Minä pidin maallikkona näkemästäni ja tulen seuraamaan mielenkiinnolla, mihin suuntaan brändi lähtee kehittymään. Tämähän oli vasta ensimmäinen mallisto. En usko, että tämä jää tähän.

Anno Collection, Anno, Habitare 2017, kodinsisustaminen

Annoahan saa nyt merkin omasta verkkokaupasta, sekä Hobby Hallista. Minä en ostanut messuilta muuta, kuin merkin Aamu-mukit, mutta tuskin se ajan kanssa siihen jää. Löysin mallistosta monta omannäköistä tuotetta.

Mitä mieltä te olette uudesta Annosta?

xx
Jenni S.

8 kommenttia:

 1. Omaan silmään ei nyt herättänyt mielenkiintoa tämä uusi mallisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lopulta hyvin erilainen, kuin Kodin ykkösen aikoina. Ja kukin tyylillään. Mikä sopii yhdelle, ei sovi välttämättä toiselle. <3 Kiitos kommentista.

   Poista
 2. Minäkin kävin katsomassa Annon osastoa Habitaressa. Muistan, kun Annolla oli aikaisemmin todella graafisia tuotteita, minulla itsellänikin on Annon mustavalkoinen matto. Nyt värimaailma on huomattavasti pehmentynyt, kuten sävyt yleisestikin sisustustrendeissä. Tykkäsin Annon yleisilmeestä, mutta vielä ei ainakaan jäänyt mieleen mitään must have-juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olenkin vahvasti tällaisen pehmeämmän ilmeen kannattaja. Toki, Annon mustavalkoinen Pandora villamatto löytyy meidänkin lattialta ja se on yksi suurimpia mattorakkauksiani. Selkeät mustan ja valkoisen kontrastit, oikeanlaisissa paikoissa iskevät kyllä minuunkin.
   Ei minullakaan ollut niitä Must have-juttuja, mutta kun tämä sisustus tästä kehittyy tämä uudempikin Anno löytää varmasti paikkansa meiltä.

   Poista
 3. Minä oon niin kaivannut Annoa, ja oon niin iloinen sen paluusta! Meiltä löytyy kotoa paljon Annon tuotteita Kodin ykkösen ajoilta.

  Uusi Anno vaikuttaa hyvin lupaavalta! Toivon, että sitä tulisi myyntiin myös kivijalkaliikkeisiin tai marketteihin, jotta niitä pääsisi hypistelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin tämän hypistelyn tarpeen. Varsinkin luonnonmateriaaleja on kiva päästä tunnustelemaan oikeasti ennen ostopäätöstä. Minusta Stocmann voisi hyvin ottaa Annoa omiin valikoimiinsa.

   Poista
 4. Mä en oo koskaan ollut mikään sisustaja ja kateellisena katsonkin aina muiden kauniita harmonisia koteja :D Anno on nimenä tuttu Kodin ykkösen ajoilta, mutta sen enempää en ole sarjaan koskaan tutustunut. Kivan näköisiä tuotteita kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä vieläkään pidä meidän kotia kauniina tai harmonisena. :D Täällä on vielä niin paljon asioita kesken. Mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright