Slider

Se päivän toinen aamukahvi

2017-09-19

Äidiksi tultua, joistain asioista on pitänyt tinkiä. Yllättäen se päivän ainoa oma hetki saattaakin olla se vartin suihku. Aamukahvi hörpitään, joko kiireessä seisten tai sitten kylmänä. Viime viikolla meillä tingittiin yöunista, kun E kuumeili ja teki hampaita pidemmän, sekä rankemman kaavan mukaan.

Tässä vuoden ja yhdeksän kuukauden aikana, olen kuitenkin oppinut pitämään joistain jutuista kiinni.

Ruuhkavuodet, kahvi, aamukahvi, kahvihetki, lapsiperhe, arki, koti, kodinsisustaminen, äitiys, oma aika

Kotipäivinä minulla on päivässä yksi hetki, jonka otan itselleni ja se on päivän toinen kahvimukillinen. Aamupala ja kahvi tulee syötyä aika joko niin, että pöydän alta yrittää kurotella pieni käsi kohti aamiaisleipääni tai sitten niin, että juoksen vähän väliä taaperon ja jonkun tilanteen väliin. Meidän E, kun on siinä iässä, että silmät saa olla selässäkin, kun hän ehtii joka paikkaan ja kokeilee rajojaan.

Ruuhkavuodet, kahvi, aamukahvi, kahvihetki, lapsiperhe, arki, koti, kodinsisustaminen, äitiys, oma aika, Nespresso Inisia, Anno collecction Aamu kivi muki

Kun sitten aamupäivällä olen saanut hänet päiväunille, keitän päivän toisen kupillisen kahvia. Juon sen rauhassa ja lämpimänä. Se on minun hetkeni ja silloin kaikki muu saa odottaa. Teen siinä samalla 

Ruuhkavuodet, kahvi, aamukahvi, kahvihetki, lapsiperhe, arki, koti, kodinsisustaminen, äitiys, oma aika, Nespresso Inisia, Anno collecction Aamu kivi muki

Vaikka arvostankin siistiä kotia ja sitä hyvällä mallilla olevaa to do-listaa, tämän yhden hetken rauhoittaminen on ollut minulle arvokas voimavara. Se ei onnistu ihan joka päivä, mutta pyrin siihen, että kuitenkin viikoittain. Esimerkiksi työpäivinä tällainen kahvihetki itsensä kanssa ei vain ole mahdollista ja välillä vapaallakin on menoja juuri silloin otollisimpaan aikaan, mutta se on elämää.

Ruuhkavuodet, kahvi, aamukahvi, kahvihetki, lapsiperhe, arki, koti, kodinsisustaminen, äitiys, oma aika, Anno collection, Aamu muki

Katsotaan miten kahvihetkeni käy, kun Baby B syntyy. Ensimmäiset viikot ainakin menevät ihan pää pyörällä. Jaksan silti uskoa, että kun elämä tasoittuu, löydän arjesta hetken itselleni, myös kahden lapsen äitinä.

Ihanaa tiistaita!

xx
Jenni S.

12 kommenttia:

 1. Varmasti uusikin arki alkaa rullata. Ja oi, olen kateellinen vauvakuplasta, johon pian pääset! Se oli ihanaa aikaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin haluan uskoa, mutta kyllä se vähän jännittää. Vaikka ei enää ollakaan ensikertalaisia tässä vauvahommassa, niin nyt meillä onkin tässä yksi uusi vaikuttaja mukana. Mutta kyllä mekin odotetaan sitä vauvakupla-aikaa. <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Etenkin sitten kahden kanssa on hyvä viettää ihan oma hetki. Jaksaa taas paremmin. Minä vietän juuri pientä taukoa ja omaa hetkeä. Hoitolapset nukkuu ja oma nuorin katsoo telkkaria. Isommat ovat vielä koulussa ja kaverilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä me pyritään siihen, että mahdollisimman pian, kun arki lähtee tasaantumaan ja rullaamaan, yritetään etsiä myös sitä omaa aikaa.

   Poista
 3. Onpa kauniita mukeja! Kahvihetkeen en voi samaistua, kun en kahvia juo, mutta mulle saman tekee raikas kokisannos aamuisin <3 Heh.

  VastaaPoista
 4. Olen sen oman ajan, vaikka pienen hetkenkin, puolesta puhuja! Äidin jaksaminen on niin tärkeää, että siihen on syytä panostaa!

  Kuulostaa juuri oikealta meiningiltä, että otat päikkäreiden aikaan hetken itsellesi, kaikki muu todellakin voi odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. :) Meillä ne päiväunet ovat muutenkin äidin aikaa. Lopun aikaa teen yleensä blogitöitä, koska minä en suostu pihistämään yöunista.

   Poista
 5. Tuli kauhea kahvinhimo näitä kuvia katsoessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ei varmaan auta, kuin mennä keittämään kahvia. ;)

   Poista
 6. Muistan kyllä oman lapsen vauvavuodesta myös sen että kahvit juotiin usein kylmänä tai mikrossa kertaalleen lämmitettyinä. :D Tsemppiä sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Näin se usein menee. Kiitos kovasti. <3 Ihanaa syksyä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright