Slider

Inspiraatiota syyspukeutumiseen

2017-09-05

Ilmat ovat alkaneet viiletä ja jopa minä olen saanut laittaa hieman enemmän vaatetta päälle. Syksy itsessään tuo jo oman twistinsä pukeutumiseen. Mutta kun siihen lisätään vielä lopuillaan oleva raskaus, niin vaatteita saattaa joutua miettimään kolmekin kertaa.
Rakastan neuletakkeja, joten niitä tullaan varmasti näkemään myös tänä syksynä minun päälläni. Niiden ja villapaitojen lisäksi kaipaisin kaappiin myös paria syksyistä mekkoa. Mekot ovat ihania juuri niinä päivinä, kun kaikki kiristää ja ne sopivat kivasti legginssien kaveriksi. Näin lähellä raskauden loppua toivon kuitenkin, että mekoille löytyisi funktiota, myös vauvan synnyttyä. Siksi nämä Mamaliciousin imetysmekot olisivat aivan täydellisiä.

Sen lisäksi, solmittavien kenkien jalkaan laittaminen on alkanut käymään salitreenistä, joten jotkut helposti jalkaan vedettävät, matalapohjaiset syysnilkkurit olisivat aika kova sana. Riekerillä on ollut minua miellyttävä hinta/laatusuhde ja riittävän leveä lesti minun ongelmalliseen jalkaani. Lisäksi en haluaisi ostaa aivan basic nilkkureita ja näissä tuo remmi yksityiskohta tuo kivasti eloa kenkään.

xx
Jenni S.

*Kaikki tuotekuvat ovat lainattuja.

2 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi! Pitkä mekko olisikin mukava syksyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva, kun tykkäät. Minä rakastuin neulemekkoihin jo viime talvena ja olisi kiva, jos kaapista löytyisi nyt myös sellainen, johon mahtuu maha ja jossa voi myöhemmin imettää. Kollaasin neulemekko täyttää molemmat kriteerit.
   Ihanaa syksyä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright