Slider

Habitare lähestyy

2017-09-06

Sisustajien ja sisustusharrastajien lempimessut, Habitare 2017, lähestyy taas kovaa vauhtia. Ajankohta on 13-17.9 eli alle kahden viikon päästä. Messuilla on pari juttua, jota erityisesti odotan.

Habitare, Habitare 2017, sisustusmessut, sisustus, Anno Collection, Muji, Anno Pandora,

Kaikkein eniten odotan näkeväni Annon uuden malliston. Odotan mielenkiinnolla, miltä uusi, freesi Anno Collection näyttää, mutta samaan aikaan jännitän, onko merkin henki onnistuttu säilyttämään. Instagramin sneak peek kuvat ovat näyttäneet tähän mennessä ihan hyviltä. Annon verkkokauppa aukeaa 13.9 ja itse olen menossa messuille vasta siinä viikonloppuna. Mitenköhän pystyn pitämään näppini erossa verkkokaupasta ennen messuvierailua?

Toinen piste, jota odotan, on MUJIn pop up. En tiedä, kuinka monelle MUJI on tuttu, mutta itse olen tutustunut merkkiin Char and the City-blogin kautta. Olen todella ihastunut tuotteisiin, mutta koska ulkomailta tilaaminen on jännittänyt, tätä pop upia odotan sormet syyhyten.

Habitare, Habitare 2017, sisustusmessut, sisustus, Anno Collection, Muji, Messuvinkit

Siinä oli ne minun isoimmat. Toki on muutenkin ihanaa mennä haistelemaan sisustuksen uusia tuulia ja hakemaan inspiraatiota. Messujen jälkeen blogiin tuleekin taas enemmän sisustusjuttuja, jota odotan itsekkin. Tulen palaamaan Habitaren parhaisiin paloihin ja kaipaahan tuo oma kotikin pientä syystuunausta, nyt kun edelleen siinä toistaiseksi asutaan.

Onko teillä minulle jotain messuvinkkiä? Minkä vuoksi kannattaa ehdottomasti pitää silmät auki? Kaikki kelpaa.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright