Slider

Asuntokuviot

2017-09-16

Kerroin kesän alussa, tässä postauksessa, että meidän olisi tarkoitus etsiä isompi asunto tälle kasvavalle perheelle. Eipä ole kuitenkaan muuttouutisia hehkutettu blogissa, joten voitte päätellä ettei asia ole edennyt. Asiat seisovat monesta, meistäkin riippumattomasta syystä, joten eräs ilta istuimme alas ja puhuimme tästä.

Asunto, muutto, kodinsisustus, koti, olohuone, sohva, ikea, vauva

Koska uutta asuntoa ei ole vielä kuulunut, päätimme mieheni kanssa, että nyt on tärkeämpää rauhoittaa tämä loppuraskaus ja hoitaa se synnytys niin sanotusti pois jaloista. Minua ei erityisemmin kiinnosta kärsiä muuttostressistä näin aivan raskauden loppumetreillä ja parhaassa tapauksessa tuoda vastasyntynyttä muuttolaatikoiden keskelle. Tässä on muutenkin monta sellaista asiaa, jotka toivon mukaan selviävät vielä tämän vuoden puolella. Laitamme asiat uudelleen rullaamaan, kunhan vauva on syntynyt.

Kyllä me tähänkin asuntoon mahdumme vielä hetkisen, kun vain hieman uudelleen organisoimme. Makuuhuoneessa pitää tehdä kaikkein isoimpia järjestelyjä ja ainakin työpöytä on lähdössä eteenpäin. Tällä hetkellä se onkin enemmän epämääräisten pinojen säilytyspaikka, kuin todellinen home office, joten menetys ei ole suuri. Minä teen blogia usein olohuoneesta käsin ja se on varmasti okei jatkossakin.

Asunto, muutto, kodinsisustus, koti, olohuone, sohva, ikea, vauva

Eli asuntoasiat ovat nyt toistaiseksi jäissä. Olisi kuitenkin ihanaa, jos meillä olisi uusi asunto ensi kesään mennessä. En kuitenkaan aio ottaa tästä asiasta minkäänlaista stressiä.

xx
Jenni S.

6 kommenttia:

 1. Hei, täällä tämmöinen uudehko lukija kirjoittelee ensimmäistä kertaa! Mua kiinnostaisi tietää teidän nukkumajärjestelyistä? :) meillä on kaksio ja toinen lapsi tulossa ja esikoinen on silloin melkein kaksi vuotta, joten aika sama tilanne, jos olen ymmärtänyt oikein? :) olen tässä miettinyt ihan kaikkea, että ostetaanko esikoiselle millainen sänky ym, meillä kun sitten nukutaan koko perhe samassa huoneessa ja tilaa ei ihan mahdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihanaa kuulla ja ihanaa, kun kirjoitit! Toivottavasti olet tykännyt blogista. Ja onnea perheenlisäyksestä!

   Tilanne kuulostaa täsmälleen samalta, kuin meillä. :) Meidän tämän hetkiset nukkumajärjestelysuunnitelmat perustuvat sille, että kevään aikana löytyisi uusi asunto. Mikäli niin ei tapahdu, niin täytyy miettiä asioita uusiksi. Mutta näillä näkymin esikoinen saa pysyä hetken aikaa pinnasängyssä. Vauvaa varten on hankittu niin korimainen ensisänky/kehto, sekä unipesä. Löysin ensisängyn käytettynä hyvään hintaan, joten järjestely tuntui todella helpolta toteuttaa. Lisäksi esikoinen nukkui paljon meidän välissä vauva-aikana, joten uskon kehdon ja unipesän toimivan meillä hyvin noin ensimmäiset puoli vuotta. Näin saimme myös esikoiselle aikaa totutella vauvaan, ennen isojen tyttöjen sänkyä. Halusimme, että isojen muutosten välillä on vähän aikaa, eikä kaikkea kerralla.
   Lisäksi meillä on olohuoneessa vuodesohva, joten vähän riippuen siitä, millainen yöihminen meidän vauva tulee olemaan, olen varautunut myös nukkumaan välillä sohvalla hänen kanssaan. Ettei meillä ole sitten kahta pientä yökukkujaa.

   Kirjoitan nukkumajärjestelyistä varmasti vielä oman postauksen, kun saadaan makuuhuonetta valmiimmaksi.

   Poista
 2. Uskon, että on aivan oikea päätös nyt rauhoittaa loppuodotus! Onneksi vauvat vievät hyvin vähän tilaa alkuun, ja sitten ehkä ehtii ja jaksaa paremmin panostaa asunnonetsintään. Oikein hyvää loppuodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Näin mekin laskeskelimme, että se oletettu 50 senttiä, mahtuu tähän kotiin varmasti. Pientä organisointia se vaatii, mutta se on sellaista, jota joutuisimme tekemään myös muuttoa ajatellen. :)

   Poista
 3. Varmasti fiksu päätös nyt ensinnä odottaa uusi perheenjäsen tulleeksi ja sitten miettiä rauhassa asuntoasiaa. Meilläkin ajatuksissa että ensi kesänä olisi jo isompi koti pään päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mekin ajattelimme. Ja arvelimme, että keväällä asuntomarkkinoilla on vähän rauhallisempaa, mikä saattaa helpottaa sitä etsintää. Täytyy sanoa, että olisi ihanaa löytää isompi asunto sieltä teidän suunnaltanne. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright