Slider

Viikkokatsaus 33/17

2017-08-19

Poikkeuksellisesti viikkokatsaus ilmestyy näin lauantaina, koska huomenna juhlitaan kaksivuotiasta big mamas homea ja sitä varten on tulossa ihan oma syntymäpäiväpostauksensa.

Viikkokatsaus, big mamas home, makuuhuone

Alkuviikko ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan, mikä oli ehkä hyväkin, niin saatiin viimeisetkin nuhan rippeet karisteltua. Sairastelun jälkeen pääsimme taas jatkamaan sitä ihan perus arkea kera työn ja päivähoidon. E pääsi viimein varahoidosta omalle hoitajalleen ja homma jatkuu likipitäen siitä, mihin se keskikesällä jäi. Aamulla hoitoon menee tyytyväinen pikku tyttö ja iltapäivällä se samainen tyytyväinen pikku tyttö lähtee kotiin taukoamatta höpöttäen. Viikon oivallukseksi voisi luokitella sen, miten tajusin, että E:n kanssa voi käydä jo yksinkertaisia keskusteluja. Astrofysiikasta on turhaa lähteä juttelemaan, mutta kaikki mihin voi vastata yhdellä tai kahdella yksinkertaisella sanalla, luonnistuu.

viikkokatsaus, big mamas home, Frozen, Tarinoita Arendelista

Viikon kovimmassa käytössä olleet sanat ovat Anna ja Elsa, vähän myös Olaf. Frozen kuume on rantautunut siis meillekin ja iltasaduksi ei kelpaa enää mikään muu, kuin Anna ja Elsa. Nopeasti ne pikkutytöt oppivat.

Viikon paras lastenvaatetärppi ovat henkkamaukan vauvojen farkkulegginssit. Ne näyttävät hyvältä ja oikeilta farkuilta, mutta materiaali on pehmeää ja todella joustavaa. Minä varoin, varsinkin E:n vauva-aikana farkkuja, jotka tuntuivat niin kovilta ja karkeilta vauvan herkkää ihoa vasten. Näille farkkuleggareille, voin kuitenkin antaa täydet pisteet.

Viikkokatsaus, big mamas home, Lastenvaatteet, H&M kids, New york pusero

Tällä viikolla on käynyt myös google kuumana, kun meillä on etsitty tarveaineistoa niin panda-teemaisille syntymäpäiville, kuin myös kahta valaisinta olohuoneeseen. Joulukuisia syntymäpäiviä on alettu suunnittelemaan hyvissä ajoin, että ne saadaan juhlittua myös vauvan kanssa. Samaan aikaan pitäisi suunnitella myös ristiäisiä, jotka ajoittuvat todennäköisesti tammikuulle. Mitä lamppuihin tulee, tällä sisustajalla on hyvin selkeä visio niistä, mutta nyt pitäisi löytää vielä ne, jotka tarjoavat tämän vision vastaisi tuotteita. Helpommin sanottu, kuin tehty. Mutta voin ehkä luvata lähitulevaisuudessa valaisin aiheisia postauksia.

Viikon paras sarja on HBO:lta Black Sails. Me, meidän perheen aikuiset sovimme, että vähintään kerran viikossa aletaan pitämään taas yhdessä sarjailtaa ja edistetään näiden keskeneräisten sarjojen katselua. Nyt ensimmäisenä on vuorossa merirosvoteemainen Black Sails, jonka senkin aloitimme jo odottaessamme esikoistamme. Kyseinen sarja on hyvä. Sopii meille kahdelle, joilla on kovin erilainen katselumaku. Sopivassa määrin historiallista draamaa minulle ja taistelukohtauksia miehelleni. Win win.

Viikkokatsaus, big mamas home, olohuone, sisustus

Nyt se on todettu, että työmäärän lisääntyessä, jotkut jutut jäävät aiempaa vähemmälle. Omaksi harmikseni en ehdi enää lukea muiden blogeja samaan tahtiin, kuin ennen. Kiireessä tulee luettua vain ne, joiden otsikot iskevät tai sitten ne omat suosikit. Halusin kuitenkin nostaa parikin blogipostausta tältä viikolta parhaisiin. Ensin homevialauran postaus Viidestä lastenhuoneen hittituotteesta puolitoistavuotiaalle, aihe on ainakin meillä ajankohtainen ja toisena postauksena Kaikki Paketissa pokien kankaanpainanta ohjeet.

Sellainen viikko. Huomenna tosiaan hieman ajatuksia kaksi vuotisesta blogitaipaleesta.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Oi, lasten farkkuleggarit on ihania! Meillä on aina tykätty, vaikka isovanhemmat kauhistelevat niitä(kin). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosiaan vasta löysin nämä henkkamaukan farkkuleggarit ja tulen niin hamstraamaan niitä meille. :D Myös tälle pienemmälle. Näyttää farkuilta, mutta ei kuitenkaan ole kovaa, eikä karkeaa. <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright