Slider

Viikkokatsaus 32/17

2017-08-13

Tällä viikolla on toivuttu muun muassa juhla humusta ja mietitty, mitä sitä tuli oikeastaan tehtyä Mira-Marien ja Agun kanssa. Samaan aikaan Maitokahvimedian asioita on viety eteenpäin ja tulevaisuutta on suunniteltu, sekä työstetty. Päivä kerrallaan ja katsotaan mihin tämä tie meidät vie.

By Pinja, Maitokahvimedia collection, Cafe Latte, Soma Original pellavahuivi

Viikon kovin koettelemus, niin vanhemmille, kuin Pikku E:llekin, on ollut ensimmäinen flunssa, ilman tuttia. Me olemme olleet kipeinä, niin äiti, kuin tytärkin ja erityisesti viimeksi mainitun yöt ovat olleet ahdistavia tukkoisen nenän ja kurjan olon vuoksi. Tutista vieroittamisesta on niin vähän aikaa, että E varmasti kaipaa vielä sen tuomaa lohtua. Olemme ratkaisseet tilanteen ottamalla tytön väliimme nukkumaan ja antaneet läheisyyden tuoda sitä kaivattua turvaa, sekä lohtua. Kyllä meidän sänkyyn mahtuu ja kun flunssa on lopulta ohi, E nukkuu varmasti mielellään taas omassa sängyssään.

Kukkakauppa Desiree,

Viikon kivoin paketti tuli E:lle ja sisälsi Frozen tavaraa. Väritys-, puuha- ja satukirjan, tarroja, tusseja, sekä julisteen. Varsinainen flunssapäivien pelastus. Nimittäin sen lisäksi, että tytöstä on kasvamassa selvästi uusi Frozen-fani äidille kaveriksi (Anna, Elsa ja Olaf tunnistetaan jo hyvin kuvasta), on hän osoittanut selkeää kiinnostusta myös piirtämiseen. Niinpä meillä on sitten piirretty ja väritetty, kun ulos ei olla päästy.

H&M Baby Exclucive mekko, tytön vaatteet, neutraali, By Pinja, Maitokahvimedia collection, Sugar Anyone?

Viikon upein luonnonilmiö oli loppuviikolla Helsinkiä, kirjaimellisesti, ravistellut ukkosmyrsky. Minusta ukkonen ja myrskyt ovat vain ihania. Niiden aikana ilmassa on jännittävä lataus, niitä voi ihastella kotona kynttilän valossa ja niiden jälkeen ilma tuntuu niin puhtaalta ja raikkaalta. Ikävä kyllä näillä meidän kulmilla myrskyt sattuvat harvoin kohdalle, lähellä olevan meren vuoksi.

Cafe Köket, Kesäbrunssi, brunssi

Kohokohta on perheen yhteinen brunssi Cafe Köketissä, sekä päiväkävely Espan puistossa. Meidän koko perheen yhteinen aika on välillä todella kortilla, suoraan sanottuna me tarvittaisiin välillä vuorokauteen 5 tuntia lisää ja viikkoon yksi extra päivä. Joten sunnuntait on pyhitetty täysin perheelle. Silloin vietetään aikaa yhdessä ja kaikki kiva, sekä spesiaali on ajoitettu yleensä sille ajalle. Se on sitä meidän omaa aikaa.

Tyttö, Havis Amanda, Helsinki, big mamas home

Nyt meillä sytytellään muutama kynttilä ja käperrytään sohvan nurkkaan katsomaan jotain hyvää sarjaa. Ehkä kuppi teetä, niin saadaan tämä viimeinenkin flunssan ripe häviämään. Tulevalla viikolla on tiedossa kivaa tekemistä ja ihan sitä perus arkeakin.

A lovely little company, Light box A5

*By Pinjan korut saatu blogiyhteistyön kautta

xx
Jenni S.

P.s. Maitokahvimedian instassa lähti tänään käyntiin kiva arvonta. Kannattaa käydä osallistumassa.

2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta, ja voi että miten ihana se onkaan! Sisältö on sopivan monipuolista, muttei silti levällään. Ja niin kaunis ulkoasu! Mikä fontti sinulla on käytössä postausten otsikoissa ja esim. tässä yläpuolella missä lukee "x kommenttia"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tällaisen palautteen saaminen on aivan ihanaa. <3 Nämä kommentit auttavat aina silloin, kun bloggaaminen ei ole ihan niin kivaa. :) Joten valtava kiitos tästä.

   Ulkoasusta on suoraan sanottuna kiittäminen googlea ja niitä valmiita ulkoasuja, joita sen avulla voi löytää. :) En ole kummoinen koodari. Fontin nimi on muuten Playfair Display.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright