Slider

Viikkokatsaus 31/17

2017-08-07

Viikkokatsaus ilmestyy nyt päivän myöhässä, koska otin eilen itselleni ansaitun vapaapäivän, enkä avannut tietokonetta, melkein kertaakaan. Blogin puolella kulunut viikko on mennyt juhlatunnelmissa, olen pohtinut niin juhlameikkiä, kuin esitellyt etukäteen asuani. Kieltämättä lanseerausjuhlat täyttivät ajatukset enemmän tai vähemmän. Puhumattakaan siitä ihan konkreettisesta tekemisestä. On suunniteltu aikatauluja, käyty läpi yhteistöitä, kutsuvieraita ynnä muuta sellaista. Sitten piti vielä juhliakin. Nyt juhlat ovat takana, mutta Maitokahvimedialla se todellinen työ vasta alkaa.

Näistä juhlista huolimatta, meidän kulunut viikko on ollut ennen kaikkea ihan tavallinen arkiviikko, vanhoine rutiineineen.

viikkokatsaus

Tällä viikolla meidän kesälomamme loppui ja minä palasin taas hetkeksi töihin ja Pikku E päivähoitoon. Sen verran spesiaali tämän kertainen aloitus oli, että neiti ei aloittanutkaan tutulla turvallisella hoitajalla, vaan varalla olevassa ryhmäperhepäiväkodissa. Jossa hän on kyllä ollut ennenkin varahoidossa. Kuitenkin ensimmäistä kertaa koko meidän päivähoitohistoriassa pikkuinen ei vain juossutkaan ovesta sisään omiin leikkeihin, vaan jäi hoitoon hieman vastahakoisesti. Itkua ei kuitenkaan tullut. Arvelimme tämän olevan vain loman lopun kankeutta ja sitä, että paikka oli sellainen semivieras. Oikeassa olimme, sillä iltapäivällä liukumäessä hymyili maailman tyytyväisin tyttö ja seuraavana aamuna mitään ongelmaa ei ollut.

Itse olen jaksanut töihin paluun melko hyvin. Pienellä jännityksellä odotin, miten käy, kun viimeksi olin ensimmäisen työpäivän jälkeen sairaslomalla, kun raskauden kuluttama kroppa ei pysynyt enää työtahdin mukana. Vähän meinaa iltaisin paikkoja jomottaa, mutta se menee ainakin vielä ohitse, kun otan kotona rauhallisesti. Työ ei tunnu ainakaan vielä liian rankalta, joten jatkan hyvillä mielin, toivottavasti ihan sinne lokakuulle asti.

Sadevarusteet lapselle, syksy, arki, Lindex, Polarn O Pyret

Viikon ahaa-elämys koettiin, kun kaatosateen jälkeen olin itse alusvaatteitani myöten märkä, päästessäni töihin. Siinä kuivallessa itseäni ja vannoessani, hankkivani itselleni jonkinlaisen telttakankaan suojaksi, tajusin Pikku E:llä olevan myös puutteita sadevaatteissa. Tämä tarkoitti pikaista shoppailureissua työpäivän jälkeen ja nyt meillä on kunnon kumpparit ja kiva sadetakki jo viimevuonna ostettujen kurahousujen kaverina.

Nyt sadepäivät eivät haittaa yhtään, kun Pikku E, on niin suloinen uudessa sadetakissaan ja kumppareissaan.


Pientä päänvaivaa on tuottanut arkisen to do-listan päivittäminen lomamoodista arkeen. Minulle on aina tuottanut ongelmia lomalta arkeen siirtymisessä juuri tämä kotitöiden uudelleen rytmittäminen. Lomalla asiat voi hoitaa omalla painollaan, ei ole välttämättä ihan päivän päälle. Töiden lomassa aikaa on kuitenkin vähemmän, eikä esimerkiksi pesulaan voi lähteä ihan milloin vain. Tällä viikolla iltaohjelmaa on ollut ihan jokaiselle illalle, joten muun muassa pyykkiä on pestyn pesulassa sitten välillä myöhäänkin illalla.

Arkiruoka, helppo resepti, tortillapitsat,

Tämän viikon paras arkiruoka on ollut ehdottomasti, ensimmäistä kertaa kokeillut, tortillapitsat. Maistuu aikuiselle ja taaperolle ja on nopeita tehdä työpäivän jälkeen. Helpottaa hieman sitä to do-listan selvittämistä. Täytteet tortillaletun päälle ja uuniin ja hetken päästä uunista pois. Meni lempparilistalle.

Sitruuna salmiakki kakku, Viikkokatsaus, Maitokahvimedia, lanseerausjuhla
Kuva: Erika Huhta

Viikon paras sarja taas on ehdottomasti Game of thornes ja sen uusin kausi johon minäkin pääsin viimein mukaan näin muutaman viikon jäljessä. No, onpahan pari jaksoa varastossa, jos joskus ehtii katsomaan.

Viikon kohokohta oli tietysti Maitokahvimedian lanseerausjuhla, mutta siitä omassa postauksessaan.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright