Slider

Syksyisiä asuja lapselle

2017-08-26

Kirjoitin tässä hetki sitten siitä, millainen lapsenvaatettaja olen. Pidän neutraaleista väreistä, rauhallisesta yleisilmeestä ja yhdisteltävyydestä. Siitä ei ole kovin kauaa, kun hankin lapselleni vaatteita, joiden uskoin miellyttävän muita. Mikä sai minut monena hoitoaamuna tuskailemaan Pikku E:n vaatevalintojen kanssa. Nyt, kun ostan vaatteita, jotka miellyttävät omaa silmääni, aamut eivät ole yhtään niin tuskaisia. Minä jopa nautin tyttäreni pukemisesta. Haluan tuoda muun muassa näitä lastenvaatejuttuja enemmän esiin blogissani, koska minun silmääni miellyttävät lastenvaatteet ovat joskus vähän kiven alla ja niitä joutuu etsimään vähän enemmän, kuin niitä värikkäitä retrokuoseja. Enkä usko olevani ainoa äiti, joka jakaa kanssani saman vaatetusmaailman.

Nyt, syksy tulee kovaa vauhtia ja Pikku E on kasvanut ulos edellisestä koosta, enkä taatusti ole ainoa äiti, joka joutuu suuntaamaan lastenvaateostoksille. Kokosin pari taaperon asukollaasia inspiraatioksi niin teille, kuin itselleni. Taaperon kollaasit sisältävät vaatteita, jotka sopivat päivähoitoon, muskariin tai kotiin ja sitten vielä sellaisia city/kyläily vaatteita.

PÄIVÄHOITOON

H&M, Lindex, KappAhl, Newbie, Kavat, lastenvaatteet, neutraalit värit, neutraaleja lastenvaatteita,


Päivähoidossa on kiva, jos vaatteet ovat mahdollisimman mukavat ja helpot. Toki, minä en siitä mukavuudesta tingi muutenkaan. Esimerkiksi kaikki meidän farkut ovat joko todella joustavia legginssejä tai sitten pehmeitä, kuin collegehousut. Silti, päiväkotiin tulee valikoitua aika usein erilaisia legginssejä. Kivaa on, jos niissäkin on joku söpö yksityiskohta, kuten vaikka sydänpaikat polvessa. Meidän prinsessa on tosiaan tykästynyt erityisesti mekkoihin, joten nyt onkin etsinnässä muutamia arkeen sopivia perusmekkoja legginssien kaveriksi.

CITYASU

H&M, Lindex, KappAhl, Newbie, Kavat, lastenvaatteet, neutraalit värit, neutraaleja lastenvaatteita,


Kylään, ostoksille ja kahville, voikin sitten pukeutua hyvin niihin farkkuleggareihin ja röyhelöidenkin määrää voi lisätä huoletta. Minusta röyhelöt ja rusetit ovat olennainen osa tyttölapsen vaatetusta. Kevättä kohti tuppaavat lisääntymään myös kukkakuosit. Newbien kevätmallistosta löytyykin yleensä aina ihania ja raikkaita kukkakuoseja. Hyvät kengät ovat lasten jalkojen kannalta kaiken a ja o. Itse suosin Kavat:eja, joilta löytyy ihania klassisia malleja. Nuo kukkakuosiset tummat tennarit houkuttaisivat, mutta mietin, olisivatko ne kuitenkin aavistuksen liikaa.

Onko siellä ruutujen takana muita, joihin iskevät myös lastenvaatteissa ne neutraalimmat värit ja klassisemmat mallit?

xx
Jenni S.

*Tuotekuvat ovat kaikki lainattuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright