Slider

Silmämeikki ja kampaus ideoita

2017-08-02

Kun intohimoinen meikkaaja saa kutsun juhliin, hän alkaa ensimmäisenä miettiä meikkiä. Niin se minulla ainakin menee. Käytän pinterestiä ahkeraan erilaisten ideoiden metsästämiseen. Niin sisustamisen, kuin meikkaamisenkin saralla. Minulla ei ole yhtä tiettyä arki- tai juhlameikkiä, vaan niihin etsitään jatkuvasti inspiraatiota. Arkimeikin sudin yleensä kevyesti, rennolla kädellä, mutta juhlameikkiä mietin usein ihan ajan kanssa.

Rimmel Scandal eyes retro glam ripsiväri, Maitokahvimedia, lanseeraus, juhlat, juhlameikki, juhlakampaus

Tällä kertaa mietin silmämeikkiä kampauksen kautta. Ajattelin, että olisi kiva laittaa tukka kerrankin vähän eri tavalla ja hankkia ehkä muutama koristekin hiuksiin. Näkemyksiini kuului vahvasti kultaiset hiuskoristeet, jotka saivat minut ajattelemaan kullansävyistä tai persikkaista meikkiä. Tässä muutama inspiraatiokuva pinterestin syövereistä.

Kuva lainattu täältä.

Kuva lainattu täältä.

Kuva lainattu täältä.

En ole ollut koskaan kummoinen hiustenlaittaja. Luonnonkihara antaa tilaa pienelle laiskottelulle. Yleensä ennen juhlia käyn vain suihkussa, annan hiusten kuivua ja kihartua, pöyhin vähän ja suihkaisen lakkaa päälle. Tällä kertaa haluaisin kuitenkin vähän panostaa ja sen vuoksi olenkin etsinyt, jälleen pinterestistä, helppoja kampausideoita, jotka voisi toteuttaa myös omaan, hieman nysään tukkaani.

Kuva lainattu täältä.

Yllä oleva nuttura näyttää riittävän helpolta jopa minulle ja pidän siitä, miten kiharat tuovat siihen eloa. Kiharat, kun onnistuvat minulta luonnostaan. Ajattelin kokeilla tässä illalla, jos saisin tehtyä koekampauksen, jonka saisin jotenkin myös kuvattua. Huomenna vilauttelen vähän asua ja puhun kenkäkriisistä.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright