Slider

Seuraa somessa!

2017-08-22

Blogin kaksivuotis syntymäpäivien ja Maitokahvimedian lanseeraamisen jälkeen, on varmasti hyvä palauttaa mieleen muutama juttu. Teen muutaman esittelypostauksen, sillä teitä lukijoita on tullut jo tämän kuluneen kesän aikana paljon, paljon lisää. Sen lisäksi muistutan nopeasti eri kanavista, joiden kautta blogia voi seurata.


Ensimmäisenä blogin oma instagram, somekanava, jossa tulee luuhattua ehdottomasti kaikkein eniten. Olen pyrkinyt pitämään sen siistinä ja kokoamaan sinne parhaimpia kuviani, mutta myös niitä arjen arvokkaita hetkiä. Insta Stories päivittyy myös säännöllisen epäsäännöllisesti. Yritän tasaisin väliajoin kunnostautua siinä. Facebookissa jaan kaikki postaukseni, joitain päivityksiä instagramin puolelta, sekä sitä arkea. Siellä ollaan fiiliksissä muskarin alkamisesta ja hämmästellään miten vähän hoitoon meno voi pientä ihmistä jännittää. Pinterestiin kerään kaikenlaisia ideoita maan ja taivaan väliltä. Ahkerammin päivittyvät erilaiset sisustuskansiot, mutta nyt siellä on inspiraatiokansio muun muassa pienen tytön panda synttäreille.

Blogiyhteisöjä, joiden kautta big mamas homea voi seurata, on tietysti Maitokahvimedian sivut. Sinne päivittyy tietysti myös yhteisön muiden jäsenten postaukset, sekä ajankohtaiset tiedotteet, joten sivua kannattaa ottaa seurantaan. Sen lisäksi big mamas home löytyy tietysti myös Blogit.fi:stä ja Bloglovinista.

Siinä taisivat olla ne tärkeimmät kanavat, joita seuraamalla pysyy aika hyvin blogin perässä.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright