Slider

Julisteita sisustushyllyyn

2017-08-18

Sen jälkeen, kun ostin sisustushyllyn tuohon olohuoneen seinustalle, olen kaivannut enemmän, kuin koskaan jotain persoonallista nojailemaan seiniimme. Olen muistaakseni kertonut haluavani kotiin galleriaseinän, joka koostuisi niin julisteista, valokuvista, kuin myös omista luonnoksistani. Tällaisen kokoelman kokoaminen ei kuitenkaan ole ihan pikku homma, mutta jostain on aloitettava.

Desenio, julistekauppa, mustavalkoiset julisteet, tekstijulisteet, sisustaminen, tauluseinä, Ikea vittsjö

Tällä kertaa mietin paria A4:jän julistetta sisustushyllyyn rennosti nojailemaan. Olen siis ihan tässä vuoden aikana ihastunut julisteisiin ja niiden potentiaaliin, ajateltuani pitkään, että kyllä sen täytyy olla itse tehtyä, mitä seinälle laittaa. Ei tarvitse. Ongelma on, että valinnanvaraa on liikaa.

Kollaasin kaikki taulut sopisivat meille ja ilmentäisivät meitä. Omia suosikkejani ovat 2, 4 ja 5. Helsinki juliste on myös todella vahvoilla, sillä sille myös avomieheni on antanut äänensä.

Desenio, julistekauppa, mustavalkoiset julisteet, tekstijulisteet, sisustaminen, tauluseinä, Ikea vittsjö

Myös omat valokuvat ovat tervetulleita. Niitä hyllyssä onkin jo pari, mutta vielä sitä pitäisi teettää ja kehystää pari kuvaa Pikku E:stä ja vanhojen valokuvien kehykset pitäisi päivittää. Mielessä pyörii juuri nyt kapeat mustat kehykset ja valkoinen reunapahvi. Miltä kuulostaa?

Miten te suhtaudutte julisteisiin? Ovatko ne mielestänne täysin persoonatonta tusinatavaraa, vai onko niissäkin mahdollista ilmentää itseään? Entä onko teillä tauluihin liittyviä ikuisuusprojekteja?

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Hauska sattuma, että molemmat kirjoitetaan julisteista tänään :) Olen tykästynyt julisteisiin ja tuossa sinunkin kollaasissa monta kivaa. Olkkarissa meillä on Desenion mustavalkoiset julisteet, nyt mietitty niiden tilalle jotain, missä häivähdys väriä :) Värit tuntuvat tulevan nyt ryminällä muotiin ja Ikean uusi kuvastokin täynnä väriä. Saa nähdä miten se otetaan vastaan sisustuspiireissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo. Tykkäsin teidänkin julistepostauksesta. :) Olin itse yllättnyt siitä, miten paljon erilaisia julisteita nykypäivänä on. Ja vaikka niitä voi kuka tahansa tilata, saa niillä silti persoonallista ilmettä omaan sisustukseen.

   Poista
 2. Tuosta nelosesta tulee vaan Gossip girl mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. En ole sarjaa katsonut. Itse pidän puhtaasti julisteen yksinkertaisesta ilmeestä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright