Slider

Juhla humua

2017-08-01

Kesäloma päättyi ja työt alkoivat taas. Ehdin olemaan tässä pari kuukautta sujuvasti töissä ennen äitiysvapaan alkua. Mikä on oikeastaan ihan kiva. Onneksi loman loppumisen haikeutta helpottaa hieman se, että tulevana viikonloppuna on tiedossa juhlat. Eivätkä mitkä tahansa juhlat, vaan meidän oman Maitokahvimedian lanseeraus. Huh, en olisi villeimmissä kuvitelmissanikaan osannut kuvitella, että ensimmäiset blogijuhlani tulisivat olemaan minun ihan oman blogiyhteisön lanseerausjuhlat. Olo on aika mieletön. Tekin pääsette osallistumaan juhlatunnelmiin pitkin elokuuta, postausten muodossa.

Maitokahvimedia, lanseeraus, juhlat
Kaulakoru saatu blogin kautta

Lanseerausjuhlat tulevat viemään ison osan minunkin ajatuksistani tällä viikolla, vaikka Mira ja Agu ovatkin hoitaneet keskenään lähes kaiken. Mikä on ehkä ihan hyvä, sillä he ovat paljon kokeneempia näissä juhlien järjestely puuhissa, kuin minä. Olen kyllä seurannut tarkkaan vierestä ja kun juhlapaikan koristelu tulee ajankohtaiseksi, silloin minustakin on konkreettista hyötyä. Mutta iso kiitos tytöille siitä. Meille tulee ihanat juhlat.

Maitokahvimedia, lanseeraus, juhlat

Tällä viikolla esittelen teille blogissa hieman tulevaa juhla-asua ja hieman kampaus, sekä meikki-ideointia. Juhla-asun miettiminen on muuten ollut harvinaisen yksinkertaista näin raskaana. Sovitan vaatekaapista päälleni sen ainoan mekon, joka tällä hetkellä mahtuu minulle. Ei ole tarvinnut juurikaan asukriiseillä. Mekon sijaan ajattelin panostaa kerrankin vähän enemmän hiuksiin ja olenkin etsinyt muutamia kauniita hiuskoruja ja pinnaillut silmät ristissä kampausmalleja. Mutta näistä ihan omissa postauksissaan vielä tällä viikolla.

Nyt, tsemppiä kaikille, joiden työt ovat jo alkaneet ja ihania lomapäiviä niille, jotka saavat siitä vielä nauttia. <3

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright