Slider

Viikkokatsaus 30/17

2017-07-30

Kulunut viikko on ollut varsin lastenvaate painoitteinen. Pikku E yllätti pahaa aavistamattoman äidin kasvullaan ja nyt kaikki normaalipituiset housut ovat muuttuneet capreiksi. Näin ollen osa viikon tunneista on mennyt nettikauppoja selaillen. Sen lisäksi kaapista on kaivettu esiin kaikki pienet vauvavaatteet, pöksyt ja bodyt ja tehty inventaariota Baby B:tä varten.

Lastenvaatteet, Baby B, Viikkokatsaus, Lapset,

Täällä Helsingissä on ainakin saatu nauttia auringosta ja lämmöstä, mikä sopii viimeiselle lomaviikolle paremmin, kuin hyvin. Viikon ensimmäiset päivät olivat tosin niin sateisia ja harmaita, että ne käytettiin hyödyksi ja suoritettiin perusteellisia siivoustoimenpiteitä. Enää nurkista ei löydy kissojen yllätys karvapalloja, joka ainakin allekirjoittaneen mieltä rauhoittaa. Ja sohva on saanut selkäänsä taas kaikki vanhat koristetyynynsä.

Lastenvaatteet, Baby B, Viikkokatsaus, Lapset,

Lastenvaatteet, Baby B, Viikkokatsaus, Lapset,

Aamut ovat tällä viikolla käynnistyneet lähes poikkeuksetta Noora & Noora podcasteilla. Olen vasta nyt huomannut podcastien hienouden ja Noorien semivakavat, mutta kuitenkin rennot sepustukset ovat todella rentouttavaa ajanvietettä, vaikka ruokaa laittaessa. Ainut vain, että nämä podit on kohta kuunneltu ja pian pitää etsiä jostain lisää.

Lastenvaatteet, Baby B, Viikkokatsaus, Lapset, Kärpäsloukku, lihansyöjäkasvi

Vaikka neljää karvakamua, on kova ikävä, lemmikittömän aikakauden alkua on juhlittu pitämällä parvekkeen ovea selkosen selällään. Lisäksi, miehen ikävää on helpotettu yhdellä sisäsiistillä lemmikillä, joka pitää talouden hyönteiskannat kurissa. Joitain vuosia sitten ostin meille Plantagenista Kärpäsloukun tai kuten meillä sanotaan, lihansyöjäkasvin, joka ei elänyt vuorokauttakaan. Eksoottinen kasvi nimittäin houkutti meidän kissoja niin paljon, että he tekivät siitä selvää yhdessä tuumin ja alta aikayksikön. Isäntä otti silloin tämän menetyksen aika raskaasti.

Lastenvaatteet, Baby B, Viikkokatsaus, Lapset, Newborn vaatteet,

Kuten alussa sanoin, kaikkein pienimmät vauvanvaatteet on kaivettu esiin ja niitä on nyt hypistelty. Myös Pikku E on soittanut selkeää mielenkiintoa pieniä vaatteita kohtaan. Vetipä hän päähänsä yhden vauvan myssyistä ja siinä oli äidillä naurussa pidättelemistä. Samalla tein pientä inventaariota. Meillä on pöksyjä, bodyja ja haalareita ihan kivasti, kun olin alunalkaenkin painottanut neutraaleihin vaatteisiin. Jonkin verran äidin lastenvaatetyyli on kuitenkin muuttunut, joten varmasti tulen tekemään muutamia hankintoja. Esimerkiksi kaikkein kirkkaimman väriset pöksyt ja bodyt lähtevät todennäköisesti kirppiskassiin ja maailmalle.

Lastenvaatteet, Baby B, Viikkokatsaus, Lapset, Zara

Viikon ehdottomasti paras lastenvaatelöytö oli Zarasta. Koko kuluneen kesän olen kuolannut kyseisen ketjuliikkeen lastenvaateosastolla ihastuttavia puuvilla shortseja, jotka ovat olleet minun mielestäni aavistuksen ylihintaiset ja ovat siitä syystä jääneet kauppaan. Tällä viikolla löysin kyseiset pienet pöksyt -70% alennuksessa, eikä ostopäätöstä tarvinnut kahta kertaa miettiä. Kiisin kassalle, kuin Usain Bolt. Ostin kerralla vähän väljemmät, josko menisivät vielä ensi kesänä, niin ei jää käyttöikä olemattomaksi.

Lastenvaatteet, Baby B, Viikkokatsaus, Lapset, Maitokahvimedia collection, Cafe Latte

Maitokahvimedian puolella meillä oli aavistuksen seesteisempi viikko. Tai sitten työn määrään on vain ehtinyt tottumaan. Moni iso virstanpylväs, kuten kotisivujen aukeaminen on nyt takana päin, mikä hieman helpottaa. Lanseerausjuhlien järjestäminen työllistää tietysti meitä kaikkia, mutta muut isommat, uudet projektit ja järjestelyt saavat odotella juhlien jälkeen. Ennustan meille kiireistä syksyä, joten hetken, lyhyt, rauha on ihan tervetullutta vaihtelua.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright