Slider

Viikkokatsaus 29/17

2017-07-23

Viikko oli toiseksi viimeinen kesälomaviikkoni. Mihin tämä aika oikein hujahti? Kohta sitä pitäisi taas palata sorvin ääreen vielä pariksi kuukaudeksi ennen äitiyslomaa. Kohta sitä huomataan, että ollaan marraskuussa ja Naistenklinikalla.

Kesä, Michael Monroe rosa nauha, Soma original pellavahuivi

Viikkokatsaus, Viikon, Ruusutarha

Tämä viikko on kulunut aika pitkälti erilaisten projektien merkeissä. Olemme viimein saaneet edistettyä elokuvaprojektia. Joka on jäänyt ikävällä tavalla roikkumaan, sillä olen kuluneen kevään ja alkukesän ollut niin kiireinen, että yhteistä aikataulua on ollut mahdotonta sopia muun tiimin kanssa. Mutta viimein, projekti alkaa olemaan loppu suoralla minun osaltani. Minusta ja minun taloustarinastani tehdään dokumentaarinen lyhytelokuva, jonka tarkoitus on yksinkertaisuudessaan saada ihmiset havahtumaan talousasioissa ja hakemaan apua niihin. Minun elokuvani on osa isompaa projektia.

Viikkokatsaus, sisustushylly, Ikea Vittsjö

Viikon ehdottomasti haikein hetki oli, kun kissat kannettiin tämän kynnyksen yli viimeisen kerran, matkalla uuteen kotiin. Tunteet pomppivat ja pyörivät niin surullisen, kuin helpottuneen välillä. Nyt se on tehty ja kissojen kotiutuminen, sekä asennoituminen mummolan kissoiksi, saattoi alkaa. Käymme kyllä varmasti tervehtimässä kaveruksia pikimmiten.

Fredrikinkatu 28, Cafe Picnic, Alexa Dagmar, Maitokahvimedia

By Pinja, Maitokahvimedia collection, Caramel latte

Viikon kohokohdaksi nousee ehdottomasti tapaaminen Maitokahvimedian tyttöjen ja Pinjan kanssa valokuvaamisen merkeissä. Tapasimme Alexa Dagmarin sisustamassa Fredrikinkadun Picnicissä, tarkoituksenamme kuvat Maitokahvimedia collectionin koruja meidän alkuperäisjäsenten päällä. Samalla kertaa näin toiset tytöt viimeinkin ensimmäistä kertaa. Oli sinänsä hassua tavata heidät ensi kertaa, kun kuitenkin juttelen heidän kanssaan päivittäin, jossain kanavassa, melkein enemmän, kuin oman avomieheni kanssa. Hehän ovat jo nyt minulle varsinaisia blogisiskoja. Kuvauksista lisää myöhemmin.

Maitokahvimedia, Maitokahvimedia collection, By Pinja, Caramel latte
Kuva: Pinja Tuominen

Maitokahvimedia, Maitokahvimedia collection, By Pinja, Coffee gone cold
Kuva: Pinja Tuominen

Kun siitä saa viimein puhua, niin viikon instatiliksi nostan ehdottomasti Maitokahvimedian instan. Anteeksi siitä. Projektin edetessä on oppinut koko ajan enemmän myös instaamisesta. Siitä millaiset päivitykset toimivat toisia paremmin ja niin edes päin. Me pyrimme pitämään oman instagramimme kauniina, inspiroivana kokonaisuutena ja toivon mukaan onnistummekin siinä.

Maitokahvimedia

Samoin viikon blogipostauksiksi nostan tällä kertaa kollegoideni ja blogisiskojeni, sekä Mira-Marien ja Agun jakamat ajatukset Maitokahvimediasta ja sen perustamisesta. Olen kyllä todella onnekas, kun olen saanut tässä blogityössä rinnalleni nämä kaksi upeaa naista, joista löytyy sitä samaa paloa, intohimoa ja rakkautta tätä hommaa kohtaan.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Kun on kivaa tekemistä, aika rullaa vauhdilla. Pari viikkoa itsellä vielä lomaa ja sitten alkaa arkinen aherrus. Onneksi alkava viikko on sääennusteiden perusteella mukavan lämmin. Ehtii nauttia vielä kunnon kesäkeleistä ennen loman loppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä täällä mietin, missä se auringonpaiste on. Lämmin minulla on tällä hetkellä koko ajan, mutta kyllä se aurinkokin olisi kiva. :) Täytyy kyllä myöntää, että ihan vähän odotan sitä ilmojen viilenemistäkin, jos vaikka tämä oma olo sillä himpun verran helpottaisi.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright