Slider

Viikkokatsaus 28/17

2017-07-16

Tämä viikko alkoi syntymäpäiväkahveilla. Kuten kerroin viimeksi, syntymäpäiväni olivat viime viikonloppuna, joten äitini hurautti kahveille maanantaina mökkiviikonlopun jälkeen. Lahjaksi sain kimpun kukkia ja paketillisen Foreverin uusia Infinite anti age tuotteita. Ihanaa, kun äiti pitää huolen siitä ettei kolmeakymmentä ikävuottaan lähestyvät tytär pääse rupsahtamaan. Näin lyhyellä kokeilulla voin jo sanoa tuotteiden olevan loistavia.

Infinite, anti age, Forever living product,

Muuten viikko on ollut melko tavallinen, rauhallinen kesäviikko. Puolessa välissä kävimme neuvolassa päivittämässä Baby B:n kuulumiset. Eihän siinä mitään. Raskaus etenee, kuten pitää ja se on hyvä. Pikku E sen sijaan aiheutti neuvolan terveydenhoitajalle ylimääräisiä sydämentykytyksiä puolitoista vuotiaan vilkkaudellaan, minun seuratessani kiipeilyä tyynesti sivusilmällä.

Mooseskori, ensisänky, korisänky

Sadeiltoina me ollaan poltettu kynttilöitä ja juotu teetä, sekä kuunneltu sateen ropinaa. Voisi sanoa, että tällä viikolla on ollut monia, tunnelmallisia, rentouttavia iltoja ja hoidettu sitä parisuhdetta köllien ja televisiota katsellen, kun jälkikasvu on peitelty nukkumaan.

Kynttilöitä, koti-ilta

Viikonloppu oli harvinaislaatuinen, sillä Pikku E lähti lauantai iltana yökylään mummilaan. Meillä on siis saatu nauttia rauhassa ajasta aikuisten kesken. Eli syöty ja menty yhdeksältä illalla nukkumaan. Täytyy sanoa, että oli tämän äidin vuorokausirytmi täysin sekaisin, kun pian aamupalan jälkeen kello olikin jo hieman yli puolen päivän. Mutta kyllä pitkät rauhalliset yöunet tekivät kyllä hyvää, vaikka valveillaolo aika jäi tavallista lyhyemmäksi.

Hard rock cafe, Helsinki

Sunnuntaina kävimme aikuisten ajan kunniaksi nauttimassa burgerit Helsingin Hard Rock cafessa. Faktahan on nimittäin se, että meillä nautitaan hyvistä burgereista. Kotona on kiva syödä ruokaisia salaatteja, pastaa ja pihviä, mutta kyllä me ravintolassa tilaamme lähes poikkeuksetta burgerit. Ja sen kyytipojaksi sopii parhaiten kylmä kokis. Minä en siis ole olutihmisiä. Samaan aikaan ihastelimme ikkunoista vilkasta Helsinkiä. Aurinko oli houkutellut ihmiset ulos kodeistaan. Kaupunki oli täynnä elämää.

Hard rock cafe, Helsinki

Kyllä teki hyvää olla välillä taas ihan aikuisten kesken. Vaikka päivän paras hetki, ehdottomasti oli se, kun mummi ja pappa palauttivat tyytyväisen, hieman väsyneen tytön kotiin. Ilta meni halaillessa ja pusutellessa ja ihmetellessä, mitä kaikkea uutta taapero oli viimeisen vuorokauden aikana oppinut.

Maren Baxter, Instagram, blogi
Kuva lainattu täältä.

Viikon inspiroivin blogi ja instagram tili löytyvät norjalaiselta Maren Baxterilta. Olen naisen instagramia seurannut hetken aikaa, mutta oikeastaan tällä viikolla tajusin, kuinka inspiroiva tili on kyseessä. Tili on pullollaan aivan mielettömiä sisustuskuvia ja blogi on pikaisella silmäilyllä jatkanut samaa linjaa. Lisäksi Marenin terassikuvat ovat vain pahentaneet omaa terassikuumetta. Löytyisikö täältä pääkaupunkiseudulta, jostain tilavaa terassia vuorimaisemalla? Ihailen myös suunnattomasti Marenin tapaa yhdistellä värejä. Minulle kelpaisi. Maren kirjoittaa blogiaan norjan lisäksi myös englanniksi, joten kannattaa oikeasti käydä tutustumassa ja inspiroitumassa.

Ihanaa sunnuntai iltaa!

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright