Slider

Viikkokatsaus 27/17

2017-07-09

Tähän viikkoon on mahtunut niin iloa, kuin suruakin. Saimme viikon puolessa välissä nimittäin suru-uutisia, kun perheystävämme oli menehtynyt aamulla kotiinsa, mikä sai meidät kaikki hiljentymään hetkeksi ja miettimään elämän rajallisuutta. Vaikka elämä onkin kokenut hieman negatiivista myllerrystä, pyrin pitämään kaikki ajatukset positiivisina ja keskittymään kaikkeen hyvään. Onneksi tähän viikkoon on mahtunut paljon sitä hyvääkin.

Nespresso, Intenso on ice, kahvi,

Tällä viikolla on muun muassa hieman sisustettu ja täydennetty myös kahvivarastoja, koska kahvia pitää olla. Raahattuani toisen niistä kulahtaneista nojatuolinhirvityksistä jätelavalle, jouduin toteamaan olevani nykyisellään liian raskaana moisiin puuhiin. Toistaiseksi kaikenlaiset kanto hommat täytyy delegoida tälle talouden miehiselle osapuolelle. Tästä sisustusmuutoksesta on tulossa infoa vielä tulevaisuudessa oman postauksen muodossa.

Kävin myös tervehtimässä vanhaa ystävää Pikku lahjapuodissa ja ihastelemassa tämän kesän kausituotteita, muun muassa Greengatelta. Vinkki, tässä pienessä sisustuspuodissa on juuri nyt useampi tuote alessa.

Pikku lahjapuoti, sisustuspuoti, Vuosaari

Lisäksi tilaamani Soman ihana pellavahuivi saapui postissa. Minua varoiteltiinkin näin kesäalen aikaan, aavistuksen pidemmästä toimitusajasta, mutta kyllä se oli odottamisen arvoista. Ja katsokaa millaisessa paketissa tilaukseni tuli. Soma Original on pieni kotimainen, naisten ja lasten tuotteisiin erikoistunut, brändi, jonka tuotteisiin rakastuin ihan ensisilmäyksellä. Teen huivista vielä kokonaan oman postauksen.

Soma original, brändäys, paketointi, musta paketti

Lauantaina oli allekirjoittaneen syntymäpäivä. Sen suuremmin emme sitä juhlineet. Itse asiassa minä jopa vähän unohdin sen, mutta söimme kyllä hyvin. Lahjan sijaan sovimme erään tietyn sohvapöydän ostosta, jossa tulee olemaan minulle syntymäpäivälahjaa ihan riittämiin.

Aamukahvi, Koti ja keittiö lehti kesä 2017

Viikon paras instagarm tili on löytynyt ehdottomasti näyttelijä Antti Holmalta. Olen saanut nauraa itseni aivan kipeäksi miehen stooreille ja musiikkiesityksille. Pidän muutenkin suunnattomasti miehen habituksesta ja näyttelijän taidoista. Kaikkiin miehen huumori ei välttämättä iske, mutta minä olen saanut piristystä synkkinäkin päivinä.

Kuistin kautta blogi
Kuva lainattu Kuistin kautta blogista.

Sisustajan silmin, paras blogipostaus löytyi Kuistin kautta Heidiltä, joka oli käynyt kuvaamassa ystäviensä kotia Kylässä-postaussarjaa varten. Aluksi tämä Matkailijoiden koti näytti omaan silmään turhan pelkistetyltä, mutta kun juttua luki pidemmälle, löytyi sieltä sellaisia sisustuksellisia elementtejä, jotka voisin toteuttaa myös omaan kotiin. Kuten esimerkiksi pienen, muuten niin pelkistetyn, vessan marokkolainen lattia. Oih. Kiitos Heidi tästä postauksesta.

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Kurjaa, että teillä ollut surua lähipiirissä. Hienoa kuitenkin, että susta löytyy aina sitä positiivista draivia mennä eteenpäin! Ja paljon onnea näin jälkikäteen vielä. Kuvia sohvapöydästä jää odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä nämä kuolemantapaukset kuuluvat tähän elämään. Suru helpottaa ajan kanssa. Nyt pitää hakea lohtua niistä omista uskomuksista, läheisistä ja nauttia tästä elämästä ja siitä, mitä ollaan saatu. Kyllä tämä tästä taas.

   Poista
 2. Ikäviä aina nämä suru-uutiset, voi kun niiltä voisi välttyä mutta ei vaan voi.

  Mulla on jäänyt tältä kesältä sisustuspuolen alehankinnat aika lailla tekemättä, täytyykin korjata tilanne 😊

  Jään innolla odottamaan minkälainen huivi ja pöytä myöhemmin paljastuu.
  Onnea myös synttäreistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ne ovat aina yhtä ikäviä, onneksi kuolema oli luonnollinen. Se tekee tästä ehkä hieman helpommin käsiteltävän.
   Odotan innolla, että pääsen paljastamaan pöydän täällä blogissa. Ensin se pitää kuitenkin käydä ostamassa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright