Slider

Viikkokatsaus 26/17

2017-07-02

Tällä viikolla on pohdittu muun muassa tapoja saada sohva puhtaaksi. Armaat lemmikkimme ovat sitä mieltä, että mikään ei ole yhtä hyvä paikka oksentaa karvapalloa, kuin isäntäväen sohva. Yök. Toki kaikki sotkut on siivottu ensi tilassa niin hyvin, kuin mahdollista, mutta joitain laikkuja on jäänyt jälkeen. Kaikki sohvanpesuvinkit otetaan vastaan kommenttiboksissa.

Viikkokatsaus, vauva,

Vaikka tämä ei välttämättä kiinnosta muita, kuin meidän perhettä, Baby B:n liikehdintä on alkanut selkeästi erottumaan ilmavaivoista. Välillä joudun ihan miettimään, mitä tuolla vatsassa oikein tapahtuu, kun myllerrys on niin voimakasta. On todella upeaa, kun sisällä myllää jälleen uusi elämä. Lisäksi nyt, kun liikkeet tuntuvat, raskauden stressaavin vaihe on takana päin. Pikku E:nkin kanssa stressasin kaikkein eniten silloin, kun en tuntenut liikkeitä ja sama on ollut Baby B:n kanssa.

Viikkokatsaus, Rakenneulta, vauva

Toinen vauvaan liittyvä kohokohta tällä viikolla oli rakenneultra niin, kuin instagramia seuraavat jo tietävätkin. Baby B oli varsin ujo ja olisi mieluummin mennyt piiloon, mutta kaikki oli hyvin, pikkuinen vastasi viikkoja, eikä mitään poikkeavaa löytynyt.

Posti kantoi meille myös tilaamani ihanan Love to Dreamin harmaan kapalopussin Baby B:tä varten. Nyt vauvan nukkumapuoli alkaa olemaan ihan hyvässä järjestyksessä.

Love to Dream, Sophie la giraffe,

Kuluneella viikolla olivat myös viimeiset työpäivät ennen kesälomaa ja meidän ensimmäisenä lomapäivänä sää oli mitä mainioin. Silloin ei jääty sisälle, vaan lähdettiin ulos ja lopulta Pikku E oli illalla väsyneempi, kuin yhdenkään hoitopäivän jälkeen. Päivä oli siis mitä onnistunein.

Anno collection, pandora matto, Anno sivupöytä

Pikku E, ei kuitenkaan ole päässyt aivan täysin lomamoodiin, sillä neiti herää edelleen aamulla kuuden aikaan. Äidille riittäisi seitsemältä, mutta ilmeisesti neiti on sitä mieltä, että turhaa haaskata puolta päivää nukkumalla.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright