Slider

Sisustushylly

2017-07-14

Kerroin viime viikkokatsauksessa, että innostuin hieman sisustamaan ja siirtelemään huonekaluja. Samaan syssyyn totesin ettei minusta ole enää tällaiseen isompaan mylläykseen näin pitkällä raskaana. Puuskutus, muutamat supistukset ja selkäkivut olivat kuitenkin tämän arvoisia. Nyt olen nimittäin saanut ihastella aikaansaannostani useamman päivän, enkä voisi olla tyytyväisempi.

Ikea Vitssjö hylly

Ikea Vittsjö, hylly

Sain viime viikolla ystävältä viestin facebookiin, jossa hän kysyi olisinko kiinnostunut ostamaan häneltä pois Ikean Vittsjö-hyllykön. Meidän molempien onneksi kyseessä oli juuri samainen hylly, jota olen katsellut jo jonkin aikaa sillä silmällä. En ollut ajatellut ostaa sellaista tähän kotiin, vaan ehkä siihen seuraavaan tilavampaan, mutta kun sitä tarjottiin minulle suoraan, kotiin kuljetuksella, second hand hintaan, päätin tarttua tarjoukseen sen enempää miettimättä.

Ikea, Vittsjö, hylly

Ikea, Vittsjö, hylly

Uusi hylly sijoittui seinälle, sohvan viereen ja sen paikalta lähtivät vihreä nojatuoli ja valkoinen perintölipastomme. Nojatuoli lähti kierrätykseen ollessaan todella huonokuntoinen. Lipastovanhus sen sijaan siirtyi toiselle puolelle ruokapöytää omalle seinustalleen.

50 luvun lipasto, antiikkilipasto, perinnelipasto, perintölipasto

Nopeasta päätöksestä huolimatta, hyllykön hankkiminen ja nojatuoleista luopuminen nyt, oli hyvä idea. Olohuoneeseen tuli yhdellä kertaa useampi neliö tilaa, jota Pikku E on käyttänyt ahkerasti hyödykseen lelujaan levittelemällä. Vielä kun saisi tuon ison ruokapöydän myytyä ja pienemmän tilalle.

Ikea, vittsjö, hylly, sisustusasetelmat

Ikea, Vittsjö, hylly, sisustusasetelmat

Kutsun sitä sisustushyllyksi. Se on omistettu kokonaan kauniille tavaroille, sisustuslehdille ja muutamille valikoiduille kirjoille. Kaipaisin hyllyyn ehkä paria pientä taulua rennosti nojailemaan ja yhtä kaunista tarjotinta, jonka päälle voisi kasta pari pientä yksityiskohtaa. Asetelmat tulevat muutenkin vielä varmasti tästä jalostumaan, mutta toistaiseksi olen tavattoman tyytyväinen hyllyyn ihan kokonaisuudessaan. Ikean Vittsjö on muutenkin ihan loistava sarja, jossa on muita pelkistettyjä, moderneja huonekaluja. Olen silmäillyt sarjasta myös kevyttä työpöytää itselleni bloggaamispisteeksi. Sinne uuteen mahdolliseen kotiin, jos sinne yksi työpiste mahtuu.

Mitä mieltä olette sisustushyllystäni?

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Oi tuo on kyllä aivan ihana!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans haaveillut tuosta hylkystä. Ihana on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Olen todella tyytyväinen, että tartuin tarjoukseen heti. Nyt vain himo vaihtaa keittiön pöytä uuteen. :D Saas nähdä millainen ketjureaktio hyllystä vielä syntyy.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright