Slider

Sade, mikä ihana tekosyy

2017-07-12

Kesäsateita parjataan usein kaikkien kaivatessa aurinkoa ja helteitä. Minä pidän kummastakin sopivissa määrin. Sadepäivä tai kaksi on vain hyvästä lämpimien säiden välissä. Sen lisäksi, että luonto voi paljon paremmin ja itsekin huomaan virkistyväni aina sadepäivistä. Varsinkin ollessani näin yli puolen välin verran raskaana, pitkät lämpimät jaksot saavat minut nuutumaan. Vaikka minäkin rakastan lämpöä ja aurinkoa. Siksi sateestakin kannattaa ottaa kaikki irti.

Marmorimaljakko, kynttilät, valkoiset kukat, tunnelma, big mamas home

Minulla se tarkoittaa iltaisin teekuppia, suosikkisarjoja ja kynttilän valoa. Vaikka rakastankin kynttilöiden valoa, kesäisin niitä tulee poltettua paljon, paljon vähemmän, kuin syksyllä ja talvella. Siksi, esimerkiksi eilen, kun olohuoneemme alkoi hämärtymään, minä etsin tulitikut ja kynttilät ja nautin illasta.

kynttilöitä, sade, tunnelma

Nautintoa lisäsi se, että takana oli tavallista pidempi päivä Sea Lifessä, jonka päätteeksi kastuimme aivan läpi märiksi kaatosateessa, kun mieheni arvioi matkareittimme väärin. Joten, kun jälkikasvu oli nukkumassa, päällä oli oma suosikki oloasuni, kupissa teetä ja sohvapöydällä kynttilöitä, olo oli mitä autuain.

Joten antakaa myös sadepäiville mahdollisuus!

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Rakastan sadepäiviä niin kesällä kuin syksylläkin. Pirkanmaalla oli tänään suorastaan trooppisen lämmin ja huomenna taas luvattu vettä. Ihan kivaa vaihtelua. Liika sade ei ole hyvästä, mutta silloin tällöin se raikastaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täsmälleen samaa mieltä ja tätä yritin postauksessakin hakea. En tiedä tuliko se täysin selväksi. :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright