Slider

Mitä Habitatin pussista paljastui?

2017-07-01

Uusia ystäviä-postauksessa mainitsin käyneeni Pinjan kanssa Habitatin muuttomyynnissä leppoisan kahvittelun muuttuessa sisustuskauppa kierrokseksi. Sanoin myös, että sieltä tarttui jotain mukaani, mutta en ole vielä maininnut halaistullakaan sanalla, mitä.

Habitat, marmorimuki

Kuljin kieli pitkällä valaisin osaston lävitse, mutta tällä kertaa annoin lamppujen pysyä hyllyssä alennuksineen päivineen. Tällä kertaa se oli astiaosasto, joka yllätti. Itse asiassa Pinja oli se, joka syöksyi ensimmäisenä kädet ojossa hyllyä kohti ja minä seurasin perässä. Mutta minä olin se, joka päätyi ostamaan näitä ihanaisia kaksi kappaletta ja Pinja yhden.

Habitat, marmorimuki

Habitat, marmorimuki

Mukit ovat Habitatin omaa mallistoa ja ihan mielettömän kauniita. Trendikästä marmoria, mutta ei kuitenkaan. Pidän nimenomaan tästä voimakkaasta kuviosta ja niissä on ihana kiiltävän ja matan kontrasti.

Habitat, marmorimuki

Tykkäättekö?

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Siis tosi ihanat mukit kyllä! Just täydelliset sisustukseenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nämä ovat isot! Etsin viime talvena melkein epätoivoisena isoja kahvimukeja, jotka vielä näyttäisivät hyvältä. Jossain vaiheessa luovutin, mutta nämä ovat ihan täydelliset.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright