Slider

Maitokahvimedia collection - By Pinja

2017-07-28

Tiedättekö jo By Pinjan? Yritys, joka valmistaa ihastuttavia silikonisia kaulakoruja täällä suomessa. By Pinja syntyi tarpeesta luoda markkinoille suomalainen imetyskorubrändi.

Kun Maitokahvimedia ei ollut vielä tullut julki ja valmistelimme projektia salassa, wa pauhaten, Mira-Marie oli se, joka heitti ilmoille ajatuksen omasta korusta. Piti vain keksiä, miten tällaisen toteuttaisi. Sekä minä, että Mira-Marie olimme tehneet aikaisemmin yhteistyötä By Pinjan ja jotenkin Maitokahvimedian yhteistyön puheeksi ottaminen tuntui todella luonnolliselta. Jo ihan sen vuoksi, että tuotteet ovat tuttuja ja pidämme koruista valtavasti.


Koska minä olin Pinjan kanssa enemmän tekemisissä, asian esittäminen lankesi minun tehtäväkseni. Olimme sopineet Pinjan kanssa kahvilatreffit jo aiemmin, joten pääsin esittämään ehdotuksemme kasvotusten. No, Pinjahan ehti suostua jo ennen, kun sain esitettyä kysymyksen loppuun. Ja sen sijaan, että hän olisi suunnitellut meille vain yhden korun, hän suunnitteli meille neljän korun malliston. Olimme haltioissamme.


Voi sitä jännityksen tunnetta, kun Pinja laittoi viestiä ja kertoi lähettävänsä ensimmäistä kertaa kuvat tulevasta mallistosta. Emme olleet pysyä nahoissamme. Kokoelma ylitti odotuksemme. Ehtaa By Pinjaa, Maitokahvimedialla höystettynä. Sovimme, että nimeksi tulisi yksinkertaisesti Maitokahvimedia collection.

Me Maitokahvimedian tytöt olemme todella ylpeitä näistä koruista ja kiitollisia Pinjalle siitä, että hän omalta osaltaan lähti tähän yhteistyöhön mukaan. Minä erityisesti odotan sitä, että korut pääsevät kunnolla käyttöön Baby B:n synnyttyä, sillä rakastuin niihin aikanaan aivan ensi silmäyksellä, vaikka en silloin enää imettänytkään. Käytän muutenkin paljon By Pinjan koruja, mutta vauvan synnyttyä käytöstä tulee varmasti päivittäistä.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright