Slider

Viikkokatsaus 23/17

2017-06-11

Tämä viikko on ollut todella kiireinen, mikä ei tosin ole täällä blogin puolella näkynyt. Olen työskennellyt erään projektin parissa, joka on kaivannut kaiken huomioni. Olen suunnitellut myös tulevaa blogikesää ja sisustuspostauksia, joten eiköhän tämä tästä taas. Onneksi on ihania, kärsivällisiä lukijoita. Nyt kuitenkin viikkokatsauksen pariin.

PING Helsinki, Silja Line, Suomi 100 vuotta, kesälounas, vuosipäivä

Tällä viikolla...

Alkuviikosta meillä kävi ystäviä kylässä. Eräs kouluaikainen ystäväni piipahti, hieman meidän Pikku E:tä nuoremman poikansa kanssa kylässä. Voi sitä taaperoiden iloa, kun he leikkivät keskenään. Me äidit saimme hörppiä kahviakin ihan rauhassa, kun lapset viihdyttivät toisiaan.

PING Helsinki, Silja Line, Suomi 100 vuotta kesälounas, vegepaatti

Kuluneella viikolla juhlittiin myös meidän vuosipäiviä. Me olemme olleet nyt yhdeksän vuotta yhdessä mieheni kanssa. Aika tuntuu jo nyt pieneltä ikuisuudelta. Paljon ollaan ollaan yhdessä koettua, vaikeitea ja hyviä asioita ja paljon tullaan vielä kokemaan. Sillä monista vaikeuksista huolimatta, meitä ajaa eteenpäin halu pysyä yhdessä ja totta kai se rakkaus, mikä elää sitkeästi myös niiden synkkien aikojen läpi.

Vuosipäivää juhlitaan kuitenkin arjen kiireiden vuoksi vasta viikonloppuna ja koko perheen voimin.

PING Helsinki, Silja Line, suomi 100 vuotta, kesälounas

Lauantaina allekirjoittanut pääsi osallistumaan Silja Linen ja Ping Helsingin järjestämälle kesälounaalle. Ruoka oli hyvää ja seura myös. Tunnelmaa aavistuksen söi, että alkumaljojen aikaan minulla oli jo niin hirveä nälkä, että en olisi tiennyt miten päin olla. Kerron kuitenkin lounaasta ja Silja Linen uudistuksista ruokatarjontaansa, omassa postauksessaan vähän paremmin.

PING Helsinki, Silja Line, kesälounas, suomi 100 vuotta,

Tämän viikon kohokohta on olleet ehdottomasti aurinkoiset, lämpimät ja kauniit päivät, jolloin on muun muassa tuuletettu yhden taaperon kesävarpaita ja juotu smoothieita. Toivottavasti nämä ilmat jatkuvat vielä. Kesä on niin mun lempi aikaa.

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

  1. Hahahha, mäkään en pystynyt keskittyy siihen ohjelmaan lainkaan kurnivalta vatsalta... :D Kiitos hyvästä seurasta! <3

    VastaaPoista
  2. Onnea vuosipäivän johdosta ja kuulostaa kivoilta tapahtumilta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright