Slider

Viikkokatsaus 22/17

2017-06-05

Kun nyt mietin kulunutta viikkoa taaksepäin, päässä lyö aivan tyhjää. Jotenkin on tosi vaikeaa miettiä, mitä kuluneella viikolla on oikeasti tapahtunut. Ainakin viime viikolal nautittiin osan aikaa aurinkoisista, lämpimistä päivistä ja muina päivinä vedettiin paksumpaa takkia ja villapaitaa päälle. Meillä on ollut Pikku E:n kanssa aivan tavallinen viikko arkivapaineen ja työpäivineen.

viikkokatsaus, kesä, omenapuu,

Olen yrittänyt kuluneen viikon aikana siedättää itseäni uudelleen kahviin. En ole voinut juoda kahvia sitten alkuraskauden ja edelleen aamukahvi tuntuu hieman liian stydiltä, mutta pikku hiljaa. Iltapäiväkahvit ovat jo erittäin tervetulleita.

viikkokatsaus, kesä

Viikon paras kenkäostos oli Elloksen mustat, perusballerinat. Kuten olen kertonut, minulle kenkäostokset yleensä pieni painajainen. Koska yksien hyvien kenkien löytyminen vaatii minulta kaksi päivää ravaamista kenkäkaupoissa, lukuisten myyjien vaivaamista ja turhautumista, en ole vielä kertaakaan tilannut kenkiä netistä. Ennen, kuin nyt. Elloksen helppo palauttaminen auttoi päätöksen teossa ja voitteko kuvitella tyrmistykseni, kun tilaamani ballerinat sopivat jalkaani, kuin mittatilauksena tehdyt. Ehkä tässä uskaltaa tilata netistä vielä toisetkin kengät.

viikkokatsaus, mustat ballerinat, Ellos Shoes

Viikon parhaita juhlia ovat olleet kevätjuhlat. Me vanhemmat pääsimme nauttimaan niin muskarin, kuin myös perhepäivähoidon kevätjuhlista. Siinä oli äidillä kyynelissä ja naurussa pitelemistä, kun oma pieni viiletti ympäri lavaa, nallehattu päässä, marakassit kädessä, muiden ryhmän lasten seisoessa nätissä rivissä.

viikkokatsaus, kesä, Ellos Shoes, Ballerinat

Viikonloppuna me otettiin Pikku E:n kanssa nokka kohti maaseutua ja lähdettiin mummilaan ihastelemaan omenapuita. Lauantai iltana meidän piti lähteä ehdottomasti ostamaan vauvakeinua mummilan pihaan, meidän minin kokeiltua kaihoisasti keinumista tavallisilla lautakeinuilla. Nyt, alati kasvavalla lapsenlapsilaumalla, on kunnon keinu mummilassa.

big mamas home blogi, viikkokatsaus, kesä, omenapuu

Paras blogipostaus löytyi tällä viikolla Alexa Dagmarin blogista. 5 Asiaa mitä opin asunnon myymisestä-postaus valoittaa hieman sellaisia faktoja asunnon myymisessä, joista ei tule muuten puhutuksi. Alexa myi asuntonsa miehensä kanssa ilman välittäjän apua ja veikkaan, että välittäjien kanssa on ihan omat kommervenkkinsä.

Tulevalle viikolle on suunnitteilla parikin sisustuspostausta. Toivottavasti ehdin saada ne valmiiksi ajoissa. :) Sen lisäksi luonnoksissa on monia muitakin luonnoksia, joista saadaan varmasti jotain aikaiseksi.

Ihanaa alkavaa viikkoa.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright