Slider

Uusia ystäviä

2017-06-21

Kerroin jonkin aikaa sitten pettymyksestä, jonka olen joutunut kokemaan ystävyyden saralla. Tänään sain todeta, että kun yksi ihminen poistuu elämästä, tavalla tai toisella, universumilla on uusi tarjolla tai joskus useampikin. Olin tässä juuri kahvilla yhden tällaisen universumin lähettilään kanssa.

By Pinja, Lexington Helsinki, Habitat, Riviera Maison, Cafe Fazer

By Pinja, Lexington, Habitat, Riviera Maison, Cafe Fazer

Olen alun alkaen tavannut Pinjan eräässä tapahtumassa ja pitänyt sitten yhteyttä yhteistyön merkeissä. Siinä on kuitenkin niin ihana ja avoin ihminen, että toimeen tuleminen on todella helppoa ja juttu luistaa. Tällaisen ihmisen kanssa yhteyden luominen ei ole vaikeaa. Kahvitreffien syy oli kuitenkin tällä kertaa Pinjan pienessä kuopuksessa, jota allekirjoittaneen oli pakko päästä tapaamaan. Parin kuukauden ikäinen pieni mies sulatti sydämeni kerralla. Vauvat ovat vain niin ihania. Yhdessä hetkessä on tehty puolen vuoden terapiaistunnot turhiksi, kun saa pienen vauvelin syliin.

By Pinja, Lexington, Habitat, Riviera Maison, Cafe Fazer

By Pinja, Lexington, Habitat, Rivieara Maison, Cafe Fazer

Pikku E:kin pääsi näkemään ihan pienen vauvan ensimmäistä kertaa näin isona ja minä seurasin mielenkiinnolla, mitä hän vauvaan sanoi. Tuleva isosisko ei ollut moksiskaan Pinjan vauvasta, osoitti vain taaperolle ominaista uteliaisuuttaan, joka kesti kutakuinkin sen kolme sekuntia, kunnes jotain kiinnostavampaa sattui näköpiiriin. Mitään mustasukkaisuuskohtausta ei kuulunut, vaikka pikku mies minun sylissäni käväisikin ja E sen näki. No katsotaan, mitä hän sanoo sitten, kun vauva on oma ja koko ajan kiinni äidissä.

Lexington Concept Store Helsinki

Lexington Concept Store Helsinki


Kun kaksi bloggaajaa tapaa, kahvipaikaksi valitaan totta kai paikka, jossa saa hyviä kuvia. Meidän valintamme oli Cafe Fazer ja kyllähän siinä miljöössä sisustajan silmä lepää. Siitä matka jatkui muun muassa Lexingtonin uuteen liikkeeseen. En ole varsinaisesti lexingtontyttöjä, mutta kyllähän kaunis liike sai sisustajankin haltioitumaan. Toki, joitain lakanoita voin kotiuttaa meille ilomielin koska tahansa.

Lexington Concept Store Helsinki

Lexington Concept Store Helsinki

Sen lisäksi kävimme Habitatin muuttomyynnissä, josta mukaan tarttui jotain pientä kivaa ja Riviera Maisonin myymälässä. Ennen liikkeeseen astumista vannoin, että en joutuisi millekään houkutuksille alttiiksi, mutta kuinkas sitten kävikään. Löysimme Pinjan kanssa kumpikin unelmiemme sohvapöydät. Pinja iski silmänsä marmoripöytään ja minä erääseen tiettyyn tarjotinpöytään. Mietin jo, että jos siirtäisin sittenkin DW:n kellotoiveeni joululahjalistalle ja toivoisinkin heinäkuun syntymäpäiväksi kyseistä pöytää. Sisustusbloggaaja oli nimittäin täysin mennyttä.

Kiitos vielä Pinja ihanasta seurasta. Pian uusiksi.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright