Slider

Kesälounaalla Silja Linen vieraana

2017-06-14

Viimeisimmässä viikkokatsauksessa mainitsinkin, että pääsin viikonloppuna ihan valmiiseen pöytään. Mikä, näin äiti-ihmisenä on aika jees, kun minä olen meidän perheessä se, joka pääsääntöisesti huolehtii, että kaikilla on navat täynnä ja jääkaapista löytyy millä tilkkiä.

Vegepaatti, Silja Line, Buffet, PING Helsinki, Suomi 100 vuotta

PING Helsinki ja Silja Line olivat järjestäneet somevaikuttajia ja lehdistöä varten Suomi 100 vuotta kesälounaan, jolla oli tarkoitus esitellä tämän kesän buffettarjoiluja, sekä laivan uusia vegaanisia vaihtoehtoja. Meille esiteltiin #vegepaatti projekti, jonka tarkoituksena on ollut tehdä Silja Linen laivoista entistä vegaaniystävällisempiä. Nykyään, esimerkiksi kaikki laivojen kasvisruuat ovat automaattisesti vegaanisia. Eikö ole hienoa? Lisäksi yksi projektin tarkoituksista on ollut myös se, että ruuasta tulis niin maistuvaa, että se veisi kielen mennessään myös sekasyöjiltä. Minusta tässä onnistuttiin.

Vegepaatti, Silja Line, Buffet, PING Helsinki, Suomi 100 vuotta

Minäkin innostuin vegaanitarjoilusta, vaikka sekasyöjä olenkin ja vaikka minulla on usein ennakkoluuloja erilaisia ruokia kohtaan. Tänä viikonloppuna ihastuin nimittäin toden teolla hummukseen jonka kokeilua olen pitkään vitkutellut. Josko sitä nyt viimein uskaltautuisi kokeilemaan niitä falafelejakin? #nirso

Vegepaatti, Silja Line, Buffet, PING Helsinki, Suomi 100 vuotta

Vegaaniruokien lisäksi Suomi 100 buffettia on täydennetty asiakkaiden toiveilla, kuten herkullisella lihamurekkeella, sekä perinteisellä suklaamousselta. Kuulin nimittäin, että tämä laivabuffetin perinneherkku on ollut jo useamman vuoden tauolla, mutta nyt se on otettu uudelleen tarjontaan.

Vegepaatti, Silja Line, Buffet, PING Helsinki, Suomi 100 vuotta

Ennen lounasta näin pieniä painajaisia kera raskausajan ruokarajoitusten siitä, että en voisi syödä mitään. En ole ihan niin tarkka syömisissäni, mutta mitään raakaa tai pastoröimatonta minä en suustani alas pistä. Pelkäsin siis hieman raakaa kalaa ja mediumpihvejä ja näin itseni syömässä pelkkää parsaa, mutta löytyi siellä raskaanaolijallekin syötävää. Lakkajuustokakun jouduin kyllä ikävä kyllä jättämään jälkiruokapöytään. Onneksi oli sitä moussea.

Vegepaatti, Silja Line, Buffet, PING Helsinki, Suomi 100 vuotta

Omaksi suosikikseni nousi ehdottomasti alkuruokapöytä kalaherkkuineen, salaatteineen ja hummuksineen. Toinen oma suosikki oli tex mex-pöytä, sillä meillä kulutetaan jo kotona kyseisiä ruokia ihan melkein viikoittain. Enkä tiedä mitään parempaa, kuin hyvä tex mex ruoka.

Kiitos vielä päivän isännille. Hyvää oli.
Mieheltä ja lapselta kiitokset Fazerin vegekarkkikassista. Kuulemma oli sekin hyvä.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright