Slider

Sukhin onnelliset matot & arvonta

2017-05-08

*Postaus toteutettu yhteistyössä Sukhin kanssa.

Olen myöntänyt olevani perso valaisimille ja kertonut, että oikeanlaisen valaisimen etsiminen saattaa viedä minulta pitkääkin. Valo ja valaistus ovat minulle tärkeitä tunnelmanluojia. Talvi-ilta kynttilänvalossa, syysmyrky lukulampun kanssa ja kesäilta valonauhojen loisteessa, sisältävät aivan erilaisen tunnelman, latauksen, sekä valaistuksen. Ihan yhtä lailla tunnelmaa ja kodikkuutta tuovat myös erillaiset tekstiilit. Itseasiassa, teksiilit taitavat olla intohimo listassani seuraavana, heti valaisimien jälkeen.

Sukhi, Sukhimatot, Käsintehdyt matot, matot, huopapalloalunen

En osaisi asua kodissa, jossa ei olisi verhoja tai yhden yhtä mattoa tai koristetyynyä. Haaveilen juuri nyt kipeästi kauniista, valkoisesta, hotellimaisesta petauksesta, joka toisi makuuhuoneeseen seesteisyyttä. Samoin, kuin vielä ennen joulukuuta, haaveilin siitä täydellisestä matosta olohuoneeseen. Minusta tekstiilit tuovat omanlaista sielukkuutta, sekä personaallisuutta sisustukseen ja niiden avulla kodin ilmettä on helppo muuttaa. Nykypäivänä on helppoa ostaa samanlainen sohva, sekä sohvapöytä, kuin naapurilla ja saada silti koti näyttämään aivan erilaiselta tekstiilien ja piensisustuksen avulla. Moni on myös verhojen ja koristetyynyjen kanssa kausisustaja. Samaan aikaan, kun ulos kannetaan pihavalot, kaapin perukoilta saatetaan etsiä ne tonttuverhot.

Myös minä tunnustaudun kausisustajana. Olen huomannut, että hämärään aikaan tulee valittua tummepia värejä esimerkiksi sisustustyynyihin. Tottuverhoja ette kuitenkaan tule meillä näkemään.¨

Sukhi, Sukhimatot, big mamas home blogi, käsintehdyt matot, matot, huopapallo alunen

Matot ovat verhoja ja koristetyynyjä pysyvämpiä ratkaisuja, mutta ihan yhtä tärkeitä elementtejä. Meillä lattialla päätyneet matot ovat pysyneet paikoillaan monta vuotta ja tulevat varmasti pysymään jatkossakin. Siksi ainakin itse haluan käyttää maton valintaan hieman enemmän aikaa ja harkintaa.

Sukhi, Sukhimatot, big mamas home blogi, matot, käsintehdyt matot,

Joulun alla hehkutin, miten olin viimein hankkinut kahden vuoden vitkastelun jälkeen olohuoneeseen unelmieni maton. Sen sijaan makuuhuoneemme lattiat suorastaan kaikuvat tyhjyyttään, kun lemppasin vanhan maton menemään, enkä ole vielä löytänyt sille seuraajaa. Sänkymme on hieman hankala ja olen miettinyt pitäisikö sängyn molemmin puolin hankkia kaksi pientä mattoa, kun yksi iso ei välttämättä mahtuisi kauniisti makuuhuoneeseemme.

Sukhimatot, Sukhi, Beni Ourain, big mamas home, matto, matot, huopapallo alunen
Kuva lainattu.

Tällä hetkellä haaveilen Pinterestissä, sisustuslehdissä ja sisustusblogeissa nähdyistä Beni Ourain-matoista. Beni Ourainit ovat klassisia, marokolaisia paimentolaismattoja, joita koristaa tyypillinen geometrinen kuvio. Jokainen matto on uniikki, sillä ne tehdään käsin. Sanotaan, että ne ovat mukavampia mattoja, mitä löytyy. Niitä voi tilata muun muassa yksilöitynä ja mittatilauksena osoitteesta Sukhimatot.com.

Sukhi, Sukhimatot, big mamas home blogi, matot, käsintehdyt matot,

Sukhi on yritys, joka tekee työtä suoraan mattoja valmistavien käsityöläisten kanssa. Näin yrityksen on helppo varmistaa matontekijöille kunnolliset työolosuhteet, sekä kunnollinen palkka. Työntekijät ansaitsevat itseasiassa 2-3 kertaa alueensa keskiansiota enemmän. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että heillä on varaa kouluttaa omat lapsensa. Minulle kuluttajana, tällainen tieto on ainoastaan positiivista. Tiesittekö, että sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista? Ehkä onnelliset työntekijät tekevät onnellisia mattoja ja onnelliset matot onnellisia asiakkaita.

Koska Sukhi tekee töitä suoraan mattojen tekijöiden kanssa, on niiden hinta myös kohtuullisempi, sillä välikäsiä ei ole. Myöskään minkäänlaisia varastointikuluja ei ole, sillä maton tekeminen aloitetaan, kun tilaus on tehty.

Sukhi, Sukhimatot, big mamas home blogi, matot, käsintehdyt matot,

Sukhin tavoite on hyvin yksinkertainen: Haluamme tarjota sinulle laadukkaita käsintehtyjä mattoja. Ei yhtään pöllömpi tavoite. Eikä Beni Ourain ei ole ainoa malli, jota Sukhilta saa tilattua. Niiden lisäksi valikoimista löytyy erilaisia huopamattoja, sekä tilkkumattoja ja villamattoja. Voit tilata juuri sellaisen maton kuin haluat. Voit määritellä itse maton koon, värin ja materiaalin. Koska matot tehdään vasta tilaamisen jälkeen, toimitusaika on hieman pidempi, mutta eiköhän se ole sen arvoista, jos kotiin saapuu juuri sinulle varta vasten tehty matto.
Sukhi, Sukhimatot, big mamas home, matot, käsintehdyt matot

Lopuksi haluaisimme tarjota teille lukijoille Sukhin kanssa ihan arvonnan. Valokuvissa näkyy pieni huopapallo alunen, jonka olen saanut itselleni tämän yhteistyön kautta. Sekin on käsintehty, kuten matotkin ja väri on nimeltään Shirisha. Voittaja saa samanlaisen huopapalloalusen itselleen, haluamissaan väreissä. Värivalikoima on sama, kuin Sukhin huopapallomatoissa. Meillä tämä yksilö päätyi makuuhuoneeseen kännykkävahdiksi, mutta kyllä se toimii pannunalusenakin ihan yhtä hyvin.

Sukhi, Sukhimatot, big mamas home blogi, matot, käsintehdyt matot

Arvontaan voit osallistua näin:
1. Seuraa instagramissa tilejä @sukhimatot ja @bigmamashomeblog
2. Kertomalla tämän postauksen kommentissa, mitä "sukhi" tarkoittaa ja miksi toivot voittavasi.

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset ja aikaa osallistua on 15.5.2017 klo 23:59 asti. Onnea kaikille osallistujille!

xx
Jenni S.

24 kommenttia:

 1. Seurailen instassa :)


  Sukhi tarkoittaa suomeksi onnellista!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Instassa mukana ja sukhi tarkoittaa onnellista.
  postin.tuomaa@gmail.com

  Haluaisin voittaa jotain kaunista keittiööni :)

  VastaaPoista
 3. Sukhi tarkoittaa onnellista. Sopisi täydellisesti meidän keittiöön.

  masamutsi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Seuraajana Instagramissa nimellä Xeveliina!

  Sukhi tarkoittaa onnellista ja onnelliseksi minäkin tulisin, jos voittaisin tuon sievän palleroisen! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Seuraajana instagramissa nikillä anskusaurus
  Sukhi tarkoittaa onnellista :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Sukhi tarkoittaa onnellista. :) Seuraan instassa nimellä @pimassou.
  (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 7. Instassa seurataan:)
  Sukhi tarkoittaa onnellista. Kauniin alusen katseleminen tekee onnelliseksi! Siksi haluaisin alusen olohuoneen pöydälle.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Kiva kun tulette mukaan seuraamaan :)

  Ja onnea kaikille arvontaan!

  VastaaPoista
 9. Sukhi on onnellinen ja niin olen minäkin - ihan jo seurailemalla Sukhin instaa :) Jos arvonnassa onnistaa, olen sitten varmaan superonnellinen. Instagramissa olen @minajamorrismoi.

  VastaaPoista
 10. Seurailen instassa, sitä kautta tulin.
  Onnellista nepaliksi. Kivoja mattoja näköjään! Kiitos uudesta infosta!

  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 11. Seurailen nyt myös sukhimattoja instassa nimellä sallaminna. Sukhi tarkoittaa onnellista, joka minäkin olen nyt esikoista odottaessani. Toivon, että voittaisin koska olen moisesta huopapalloihanuudesta haaveillut pitkään.

  lampisal@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Instassa seuraan. Sukhi eli onnellinen. Olisipa ihana voitto ☺
  hanskun87@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnellista. seuraan myös instassa nykyään sinua. :) emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana, seuraan instassa molempia :) Ja sehän tarkoittaa onnellista :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Mukana kivassa arvonnassa!
  Seurailen Instassa tunnuksella @elisemaaria ja sukhi tarkoittaa onnellista :)
  Toivon voittavani jo pelkästään senkin takia, että noita huopapallukoita olisi varmasti ihana näpelöidä :D
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Sukhi tarkoittaa onnellista.
  Olis ihana voittaa tämä teekannun alustaksi.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Sukhi tarkoittaa onnellista. Olisi onni voittaa tällainen pehmoinen alunen keittolautasen alle: olisi aina yhtä ilo ja onni syödä! Instassa liityin juuri seurailemaan! :D
  Sivonnii(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Sukhi tarkoittaa onnellista. Seuraan Instassa nimellä @onnellinenuneksija ja toi alunen ois ihana tuparilahja isovanhempien uudelle mökille <3

  VastaaPoista
 19. Onnellista. Nättiä pannunalustaa kaipailisin ja seuraan!

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Onnellisuudestahan tuo Sukhi puhuu. Tuotteet näyttävät mahtavat lämpöisille ja kotoisille. Mökille taitaisi pannunalunen päätyä, sopisi hienosti suomalaisen luonnon keskelle.
  Mukana siis.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 21. Sukhi tarkoittaa onnellista. Palkinto sopisi pöydälleni täydellisesti =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Sukhi = onnellinen ❤️ Tämä tulisi äidilleni piristämään hänen työuupumusta ja tsemppilahjaksi kevään ponnisteluihin :)

  jessica.palonen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Onnellista tarkoittaa :) Mukana ollaan arvonnassa ja tykätty instasivuista :)

  VastaaPoista
 24. Sukhi tarkoittaa onnellista. Olis kiva mun huoneeseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright