Slider

Viikkokatsaus

2017-05-07

Testaan nyt uutta postausideaa. Toisin kuin Kuukauden parhaat-sarjassa, jossa listataan kuukauden parhaita paloja, viikkokatsauksessa kurkataan mennen viikon tapahtumiin ja tekemisiin ja jaetaan joskus myös joitain vinkkejä. Idea sarjaan lähti muista blogeista, joissa tämän tyyppiset postaukset ovat olleet itselle mieluista luettavaa.

Tällä viikolla...

Cubus kids, Mustavalkoiset lastenvaatteet

Lätkän MM:t alkoivat taas. Itse olen kasvanut perheessä, jossa jääkiekko on hengenasia ja MM-kisoja seurataan joka vuosi, niin tänäkin vuonna. Suomea kannustetaan innolla ja ilolla ja välillä ihmetellään, että ovatko nuo poijat nähneet edes luistimia. Todennäköisesti kisoja seurataan tiiviisti koko perheen voimin, kävi miten kävi ja vakkari kisaeväänä toimii jäätelö.

Ben and Jerry's Topped salted caramel brownie | Jääkiekon MM kisat

Joskus, hyvää lounasta ei tarvitse lähteä etsimään trendiravintoloista, vaan se suosikki saattaa löytyä ihan tavallisesta ketjuravintolasta, kuten Picnicistä. Silloin harvoin, kun minulla on mahdollisuus syödä lounasta ihan rauhassa ulkona, kipitän yleensä suorinta tietä Picnicille ja tilaan kana oriental salaatin. Tällä viikolla Baby B:n ultraäänen jälkeen suuntasin rauhalliselle salaattilounaalle, ihan itsekseni. Voin kertoa, että tämä oli virkistävää vaihtelua arkeen. Tässä lähipäivinä pitäisi muuten käydä katsastamassa Alexan sisustama Picnic Fredrikinkadulla.

cafe Picnic, Kana oriental salaatti

Ensimmäiset vauva- ja raskaushankinnat on nyt tehty. Baby B:llä on nyt oma sänky odottamassa ja minulla ensimmäiset äitiysvaatteet. Tästä se alkaa. Näitä hankintoja täytyy alkaa tekemään koko ajan enemmän, mikä tarkoittaa lähitulevaisuudessa aktiivista Googlen laulattamista.

Bebes, vauva-ajan hankinnat


Lauantaille minulla oli sovittuna pikavalokuvaustreffit Erikan kanssa. Nopeat sen vuoksi, että Erika on jo nyt laskeutunut Kroatiaan ja vielä eilen neidillä oli hommat täysin levällään. Saatiin kuitenkin asioita aikaiseksi, vaikka hovikuvaajan ajatukset olivatkin muualla ja seuraava sessio onkin varmaan jo kuukauden sisällä.

Pikku E, big mamas home blogi

Tämän sunnuntain päiväuniaika meni osittain Sannan ja Lauran tekemän, ihanan Kotona ja kylässä sisustusohjelman parissa ja voin kertoa, että tämä kolmaskin jakso oli juuri sitä, mitä naisilta odotinkin. Sanna ja Laura ovat apuvoimien kera onnistuneet tekemään todella laadukkaan sarjan, jota on ilo katsoa. Äkkiä kävisi mielessä, että siihen on käytetty isompikin budjetti rahaa. Sain taas laajennettua omaa ajatusmaailmaani, olin samaa mieltä asioista ja sain myös hyviä vinkkejä omaan kotiin. Sarjan kaikki kolme osaa löytyvät täältä.

Pikku E:n viikon suosikit ovat ehdottomasti uusi, valkoinen pehmokaveri, sekä Sophie la Girafen vaahtokylpy.
Sopie la girafe baby bubble bath, Bebes, Sophie la girafe

Nimettäköön tähän loppuun vielä viikon paras blogipostaus, jonka ovat kirjoittaneet Noora H ja Noora K. Blogissa Noora&Noora on tänään annettu suomalainen vastustaja, niin tanskalaiselle hyggelle, kuin ruotsalaiselle mysille. Kyseinen blogi on myös uusin blogisuosikkini.

Hyvää viikonlopun loppua ja tulevaa alkavaa viikkoa!

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon kivasta palautteesta videon suhteen! <3 Video on tehty laadukkaasti, koska kun johonkin leikkiin lähtee, niin se on kiva tehdä oikeasti tosissaan ja ihana huomata, että sitä arvostetaan! Tomas on siis mainostoimistossa töissä, joten hänellä on homma hallussa, eikä siksi rahaa mennyt oikeasti paljon yhtään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pisteet Tomasille. ;) Ja kyllähän se niin on, että mieluummin sitä katsoo viihteenä hyvin tehtyä, kuin sutta ja sekundaa.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright