Slider

Viikkokatsaus 21/17

2017-05-28

Tällä viikolla...

big mamas home, omenankukkia, kevät, viikkokatsaus,

Tällä kertaa viikko on parantunut loppua kohden, onneksi. Melko ikävän aloituksen jälkeen ystävät helpottivat oloani ja tarjosivat ymmärrystään. Siis iso kiitos siitä ihanille, ymmärtäville ystävilleni. Te tiedätte, ketä olette. Kiitos. Toki aurinkoiset ilmat ovat myös auttaneet asiaa. Toivottavasti tämä epävakaus nyt helpottaisi ja säät lähtisivät kunnolla lämpenemään.

Nimikirjainkoru, Viikkokatsaus, ystävät,

Eli nostetaan tämän viikon ehdottomaksi parhaaksi elementiksi ystävät. Olen aika sinut sen kanssa, että aikuisiällä ei ehdi nähdä ystäviään edes joka viikko, kun kaikilla on se oma arki elettävänään. Mutta aina tulee kausia tai jaksoja joilloin ystäviä ehtii nähdä ehkä enemmän. Ja parhaiden ystävien kanssa se kulunut aika ei haittaa, vaan juttu jatkuu siitä, mihin se aikanaan jäi.

Japanilaistyylinen puutarha, Viikkokatsaus, ystävyys, ystävät,
Kuva: Erika Huhta

Alkuviikosta katselin muun muassa instagramissa ihania kirksikankukka kuvia ja yritimme Erikan kanssa sopia nopealla aikataululla kuvauspäivää, jotta myös me saisimme ikuistettua nämä kukkaset myös omilla linsseillämme. No, lopulta, kun saimme pakattua itsemme Erikan pieneen Uittoon, olimme auttamatta myöhässä niiden kirsikankukkien suhteen. Onneksi Roihuvuoressa on myös ihana japanilaistyylinen puutarha, joka tarjoaa oivat puitteet kuvaamiseen ja taaperon tutkimusmatkoihin, sekä mylläysprojekteihin.

Japanilaistyylinen puutarha, Roihuvuori, ystävyys, ystävät,
Kuva: Erika Huhta

Tällä viikolla on tehty oivalluksia on tehty myös vaatepuolella. Henkilökohtaisesti tykkään käyttää myös legginsejä. Varsinkin näin raskaana, kun on niitä päiviä, kun kaikki vaatteet kiristävät, legginsejä ei voita mikään. Olen viimeaikoina yrittänyt säästää tälläkin puolella ja ostanut näitä kympin leggareita. Todetakseni vain, että ne ovat noin kolmen käyttökerran jälkeen, saumoista puhki. Palasin näiden kokeilujen jälkeen Kapp Ahlin peruslegginssien käyttäjäksi, jotka ovat erittäin mukavat, kestävät käytössä enemmän, kuin se kolme kertaa ja jotka maksavat sen parikymppiä.

Viikkokatsaus, Ystävyys, ystävät, kevät,

Viikonloppuna tapasimme vanhalla yläasteaikaisella tyttöporukalla tortillojen ja elokuvan merkissä. Tämä porukka on juuri sellainen, että vaikka edellisestä näkemisestä on vuosi, juttua voidaan jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin. Kaikille sopiva elokuva löytyi melko vaivattomasti, kun kaikilla on suht samanlainen maku. Nyt kuitenkin sovimme ettei seuraava leffailta veny ihan näin pitkän ajan päähän.

Japanilaistyylinen puutarha, ystävyys, ystävät

Telvisiopuolelta taas löysin näin, todella pahasti myöhässä, Siskonpeti komediasarjan, jota olen nyt kuluttanut Yle Areenasta. Olen todennut tarvitsevani aika monesti hieman aikaa, ennen kuin löydän ne omat suosikkini ja niin kävi nytkin.

ystävyys, ystävät, viikkokatsaus, kynttilät, nimikirjainkoru

Viikon paras blogipostaus tuli homevialauralta, joka on selvästi käynyt vierailemassa mun unelmien keittiössä. Lauran kommenttiboksissa totesinkin, että saisiko kyseisen keittiön siirrettyä suoraan tänne. Voidaan purkaa tuo yksi seinä keittiön ja olohuoneen välistä ja mies varmaans elviää ilman työkalukaappia.

Palaan muuten tähän unelmakeittiö asiaan ihan omassa postauksessaan.

Hyvää tulevaa viikkoa!

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright