Slider

Viikkokatsaus 20/17

2017-05-21

Tällä viikolla...

Aloitetaan jääkiekosta. Tämä viikko on ollut kyllä niin jännä lätkäviikko, että sukat ovat pyörineet jaloissa. Vaikka Suomi vastaan Kanada pelissä tuli nenille niin, että tuntui, en voinut olla ihastelematta kanadalaisten tasaisen tappavaa pelityyliä. Saan vieläkin kylmiä väreitä. Onneksi suomen pojat tekivätkin sitten varsinaiset temput jenkkejä vastaan pelatessa. Ottelua oli nautinnollista katsoa.

Kesä, Aurinkolahden ranta, viikkokatsaus,

Iltaisin, kun Pikku E on jo onnellisesti unten mailla, meillä on kulutettu aikaa klassikkosarjan parissa. Löysin nimittäin uudelleen Frendit ja olenkin hekotellut niille, kun mieheni työtunnit ovat venyneet yliajalle. Ehdin jo yhtyä Rachelin mielipiteeseen raskausasioissa. "Ei kohtua. Ei mielipidettä." Vain elämäässä Laura Voutilainen sai meikäläisen menojalan vipattamaan omalla tulkinnallaan Nikke Ankaran Ettei nyt vain sattuis mitään-biisistä. Onko tässä jo liian keski-ikäinen tai liian raskaana, jotta voisi käydä klubilla tanssimassa?

Valkoisia liljoja, 50 luvun lipasto, perintölipasto, viikkokatsaus

Viikon kukkalöytö oli kimppu inkaliljoja, muutaman euron hintaan. Pidän kovasti inkaliljoista, mutta ne maksavat marketissa yleensä lähes kymmenen euroa. Tämä saattaa kuulostaa turhmaiselta, mutta minä en nykyisin viitsi laittaa markettikukkiin ihan niin paljoa rahaa. Sitten menen mieluummin ihan kukkakauppaan, jossa ajattelen olevan ainakin vähän tuoreempia kukkia. Joten olin vähintäänkin haltioissani tämän tarjouksen ansioista. Ja ennen, kuin ehditte tuomita, niin meillä näkee markettikukkia ihan yhtä usein, kuin kukkakaupankin kukkia.

Nopea salaatti lounas, salaatti, salaattibaari,

Viikon paras, nopea lounas oli Pikku E:n flunssapäivänä kaupasta mukaan napattu kokoa-se-itse-salaatti. Mä olen aika nirso salaattieni suhteen. En pidä salaatissa kurkusta tai avocadosta ja inhoan sitä cecarsalaatin juustoa, joten tämä sulkee aika usein pois kaikki valmissalaatit. Näin ollen, minusta tällainen salaattibaari pitäisi saada ihan joka kauppaan. Meikäläisenkin lounasongelmat olisi ratkottu kerta heitolla monelta päivältä. Täällä idässä kun take away-lounaspaikat rajoittuvat lähinnä lähi Alepaan, silloin kun ei ole jaksanut laittaa kotona ruokaa valmiiksi.

Svanefors kynttilälyhty, kesä, terassi, rantapyyhe

Sitten, haluan onnitella viikon suloisinta nimpparisankaria. Pikku E juhli omia nimipäiviään tällä viikolla, hieman flunssaisena, pyjamassa, mutta jaksoi kuitenkin esitellä äidille muutaman tanssimuuvvin. Mulla on kohta maailman parasta seuraa sinne tanssiklubille. ;)

Kaikki Paketissa blogi, Kaikki Paketissa kirja, viikon blogipostaus

Viikon paras postaus löytyi tällä kertaa Kaikki Paketissa-blogista. Jani ja Aleksi paljastavat pakertaneensa koko kuluneen kevään ensimmäisen kirjansa teossa. Olenkin kertonut seuranneeni Kaikki paketissa-blogia jo kohta pari vuotta, vaikka en ole ihan niin DIY ihminen, kuin haluaisin. Kyllä minä vielä aion jonkin idean toteuttaa ihan itse ja tulen raportoimaan siitä myös niin täällä blogissa. Mutta tarkoitukseni on sanoa, että tuuletan aina kirjojen puolesta ja haluan tukea suomalaisia kirjailijoita parhaani mukaan. Hyvä poijat! Hienoa, että tartuitte härkää sarvista ja lähditte toteuttamaan unelmaanne.

Sellainen viikko, paitsi, että vielä pitää hehkuttaa vähän tätä lämpöä ja aurinkoa. Ah, tämä kesäihminen kiittää. Millainen teidän viikkonne on ollut? Tunnistatteko joitain postauksen asioita?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright