Slider

Toukokuun parhaat x 6

2017-05-31

Yksi kuukausi on taas vierähtänyt ja uskomatonta, että huomenna on jo kesäkuu. Mihin tämä aika oikeasti kuluu? Tiedän jo nyt, että kesä tulee menemään ihan supervauhtia. Kohta meillä kihistäänkin jo marraskuun mukanaan tuomassa jännityksessä. Sitä ennen kuitenkin, tämän toukokuun parhaat palat.

Kuukauden parhaat, big mamas home blogi

1. Ystävät
Tässä loppukuusta ystävät ovat onnistuneet taas muistuttamaan minua, kuinka tärkeää on, että ihmisellä on lähellään niitä, joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut ja ne joihin voi todella luottaa. En uhraa aikaani enää niille, jotka eivät ole sen arvoisia, vaan panostan oikeisiin ystäviini.

2. Kevät
Pitkän, epävakaan alkukevään jälkeen, nyt näyttäisi hiljalleen siltä, että kyllä se kevät ja ennen kaikkea se kesä, ovat sieltä viimein tulossa. Kesän suhteen odotukset ovat kovat ja tarkoitus olisi huomioida erityisesti meidän perheen pienintä, joka ei enää kovin kauaa ole se perheen pienin. Nautitaan nyt tästä perheajasta, kun meillä on tarjota hänelle se molempien vanhempien jakamaton huomio.

big mamas home blogi, kuukauden parhaat, toukokuu

3. Hehkeä keskiraskaus
Kyllä se on tuulettamisen arvoista, kun alkuraskauden jatkuva, kaiken nielevä väsymys alkaa helpottamaan viimein. Täydensin juuri apteekista rautakuurin huonojen veriarvojeni tueksi, joten olen nyt täydellisen valmis vain hehkumaan.

4. Jäätelökausi on alkanut
Elämän pieniä iloja. Vaikka mun ruokahalu on oikutellut viimeaikoina, jäätelöä voisin syödä litroittain näin kesäisin. Ei ole mitään parempaa, kuin lämmöllään hellivä aurinko ja hiljalleen sulava jäätelö. Kunhan se ei sula liian nopeaan...

big mamas home blogi, kuukauden parhaat, toukokuu

5. Kevätjuhlat
Me olemme päässeet nauttimaan nyt lapsemme ensimmäisistä kevätjuhlista. Niissä ensimmäisissä kerroissa on kyllä jotain taianomaista olivat ne sitten ensiaskeleita tai muskarin ensimmäinen kevätjuhla. Kyllä vanhemmuus on hienoa.

6. Jääkiekon MM-kisat
Taas jännitettiin niin ettei sormissa ollut enää kynsiä ja vaivuttiin jopa epätoivoon, mutta kyllä mä olen ylpeä meidän neljännestä sijastakin. Varsinkin, kun alussa näytti ettei päästäisi edes alkukarsintoja pidemmälle.

Tuleva kuukausi tuo mukanaan ainakin asuntopohdintoja, sekä paluun sisustussuunnitelmat sarjan pariin.

xx
Jenni S:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright