Slider

Torstai tervehdys

2017-05-04

Ihan mielettömän ihana ja lämmin ilma. Kyllä tätä onkin odotettu. Harmi vain, että suurin osa päivästä menee töiden vuoksi sisätiloissa. Toivon, että tämä sää jatkuisi ainakin lauantaihin, niin päästäisiin Erikan kanssa kuvaamaan vähän ulkonakin. Kunhan saadaan Erikan kanssa hieman kuvaittua, pääsen julkaisemaan muutaman postauksen, liittyen Baby B:hen. Älkää pelätkö, big mamas homesta ei ole tulossa mitään vauva/odotusblogia, mutta toki uusi perheenjäsen tuo mukanaan myös uusia aiheita blogiin. Mutta siitä lisää myöhemmin. Myös muita postauksia on vino pino jonossa, joten nyt on hyvä kiriä alkukevään väsynyttä postaustahtia umpeen.

Menkää nyt, ketkä voitte, nauttimaan tuosta ihanasta auringosta. Minä ainakin aion käydä huomenna ultran jälkeen jäätelöllä.

Valkoiset liljat | Huonetuoksu

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Ihana kevät <3 Nyt sitten otetaankin takapakkia ainakin mitä säätietoja kuuntelee. Saisi se kevät tulla kunnolla. Leskenlehden sentään Uutelassa näin yksi päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan olen samaa mieltä. Kyllä sitä on ihan eri fiilis, kun aurinko paistaa ja on lämmin. Mä olen bongannut jo useampia kevätkukkasia pitkin Vuosaarta ja on se ihme, miten nopeasti puutkin alkavat näyttämään sitä vihreää.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright