Slider

Raskausajan pukeutuminen

2017-05-18

Ilmojen lämmetessä ja raskauden edetessä, on tullut hyvä hetki puhua hieman vaatteista. Toisessa raskaudessa olen päättänyt panostaa hieman enemmän omaan pukeutumiseeni. Aion ostaa muutamia kivoja äitiysvaatteita, jotta voin tuntea oloni hyväksi ja itsevarmaksi myös kaupungilla. Nainen on minun mielestäni kauneimmillaan raskaana, joten miksi peittää tämä hehku kulahtaneiden ja epäsiistien vaatteiden alle?

Viimeksi en ostanut yhden yhtä äitiysvaatetta ja katsellessani nyt valokuvia itsestäni kuluneessa t-paidassa ja legginsseissä, en koe, että olisin juurikaan hehkunut raskausaikanani. Tällä kertaa aion ostaa itselleni kauniita äitiysvaatteita, vaikka kaapissa onkin vielä viime kerran tunikat ja isot t-paidat tallella. Ilmoitin hyvissä ajoin myös miehelleni, että tällä kertaa aion pukeutua muuhunkin, kuin legginsseihin ja teeppariin. Sitten ei tarvitse vuoden päästä katsella, kuinka homsuiselta sitä näyttikään raskausaikana. Se, jos mikä on harmittanut, koska en ole koskaan aikaisemmin tuntenut itseäni yhtä sinuiksi vartaloni kanssa, kuin raskaana ollessani.

Olen nyt selaillut Elloksen verkkokaupan valikoimia ja etsinyt sieltä kivaa päällepantavaa. Elloksella on todella hyvä valikoima erilaisia äitiysvaatteita eri merkeiltä.
Äitiyspuseroista ja mekoista sen verran, että haluaisin malleja, jotka eivät ole ihan  niitä kaikkein perinteisimpiä, empire-leikattuja yksilöitä. Haaveilen mieluummin neutraaleista ja klassisista malleista. Suosisin myös mieluummin sellaisia, joilla voisi olla funktiota myös raskauden jälkeen, kuten väljiä tunikoita. 7 on hyvä esimerkki tällaisesta mallista.

Henkilökohtaisesti panostan kaikkein mieluiten mukaviin, kunnollisiin äitiysfarkkuihin, koska niitä minä todella kaipasin Pikku E:tä odottaessani. Olen henkeen ja vereen farkkutyttö, joten yli yhdeksän kuukautta ilman farkkuja olivat minulle todella kova pala. En aio suostua tähän enää uudestaan.

Toinen juttu, mitä tämän raskauden pukeutumiseen kaipaan, on pari kunnon mekkoa. Yksi todella simppeli musta mekko, josta saa juhlavan asusteilla. Sen kaveriksi vaatekaappiin sopisi, joku yksinkertainen trikoomekko arkikäyttöön. Esimerkiksi tuo solmumekko (1) on aivan ihana.

Uskon vakaasti, että muutamalla tällaisella perusvaatteella päästään jo pitkälle ja minulla on tästä raskaudesta miellyttävämpää katseltavaa vuoden päästä.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright